Neler Yeni

NYGMA'nın videosunu izleyen ateistler ne düşünüyorlar?

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Arkadaşlar tamamen merak ettiğim için soruyorum, NYGMA haklıdır ve haksızdır demiyorum.
NYGMA kanalını ciddiye alıp bilimsellikten tamamen uzak bir yaklaşım hatta daha düzgün tabir ile beynini hiç kullanamayan insanların bakış açısı ile ataistlerin verebilecek hiç bir cevabı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video tamamen dindar kesimin ilgisini toplamak, etkileşim ve prim kasmak için yapılmış. Muhabbet kuşuna izletseniz aynı şeyi söyler. Videoda bilgilerin doğru olup olmadığını anlatmaktan çok "haydi allaha inanalım dostlar, bakın ne kadar da güzel vay canına!" tarzı bir anlatım yapılmış. Ben daha çok kaynakları teker teker belirtilmiş yüzlerce araştırma ve kanıttan oluşan uzun bir ateizm yalanlama videosu beklerdim.

NYGMA'dan beklenen tarz da budur zaten, prim kasmaya devam.

Bir de "Zor Sorular!" yazmış ya inanamazsın.
adam parasının peşinde bu adama inanan insanlar asıl kızılması gereken onlar ya hiçmi beyniniz yok

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Çağdaş Alkan
Video tamamen dindar kesimin ilgisini toplamak, etkileşim ve prim kasmak için yapılmış. Muhabbet kuşuna izletseniz aynı şeyi söyler. Videoda bilgilerin doğru olup olmadığını anlatmaktan çok "haydi allaha inanalım dostlar, bakın ne kadar da güzel vay canına!" tarzı bir anlatım yapılmış. Ben daha çok kaynakları teker teker belirtilmiş yüzlerce araştırma ve kanıttan oluşan uzun bir ateizm yalanlama videosu beklerdim.

NYGMA'dan beklenen tarz da budur zaten, prim kasmaya devam.

Bir de "Zor Sorular!" yazmış ya inanamazsın.
Altay Cem Meriç delil ile anlatıyor bu videoyu izlemeden ama bu konularda kendisini beğeniyorum, kendisi eski ateist müslüman oldu , diğerleri gibi boş konuşmayan bir adam

Sebastian Szymanski

80+ Silver
1)İlk bölümde Celal Şengör bir mucize olursa inanırım diyor Nygma çocuk gibi olsa da inanmazsın ki diyor bu çok saçma .
2)Deliller kısmında güzel bir kaç örnek var gerçekten.
3) yaratıcıyı kim yarattı? Nygma burda resmen kendisini gömmüş Celal Şengör ün söylediklerini farklı bir şekilde kendisi söylemiş
4) jahrein için söylediklerinde haklı buluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,857
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom