Çözüldü✓ Nzxt C750 750w 80+ Bronze Anakart Pin Hk.

Serden7

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba satın almış olduğum Nzxt c750 750w güç kaynağı elime ulaştı. Güç kaynağını inceledim. 24 pin anakart kablosunun 1 pini boş geldi. Youtube da bu güç kaynağının incelemelerini izledim onlar da da 1 pini boş gördüm. Tam bu konulara hakim değilim. Bir de pcie ve diğer kabloların pinlerin içindeki metal kısımlar çok çok az eğik gibi yani sağa sola yatmış gibi foto atayım. Teşekkür ederim.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Hit: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Hit: 48
Arkadaşlar merhaba satın almış olduğum Nzxt c750 750w güç kaynağı elime ulaştı. Güç kaynağını inceledim. 24 pin anakart kablosunun 1 pini boş geldi. Youtube da bu güç kaynağının incelemelerini izledim onlar da da 1 pini boş gördüm. Tam bu konulara hakim değilim. Bir de pcie ve diğer kabloların pinlerin içindeki metal kısımlar çok çok az eğik gibi yani sağa sola yatmış gibi foto atayım. Teşekkür ederim.

Herhangi bir sorun yok, Anakarta takılan 24 pinin biri boş olur zaten.

24 pinler hepsi böyle 1 pin boş oluyor ve sağa sola eğik olması sorun yaratmaz
Herhangi bir sorun yok, Anakarta takılan 24 pinin biri boş olur zaten.
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Allah razı olsun. Peki bu psu yarı modüler. kanal ayrımı var 3v -12v gibi. Pcıe kablosu var modüler olarak bu kanallar nasıl işliyor taksam ekran kartına bir arıza oluşur mu ? Normalde 12v diyorlar ama bilmiyorum.

Geri