Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2000₺!🔥(Tekrardan İndirimde)

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Lloyd
Düzenleme - 24.10.2024:
Siyah rengi tekrardan indirime girmiş gözüküyor, 15 saat boyunca devam edecekmiş indirim.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Ekran görüntüsü 2024-10-17 072210.png

Çok iyi fiyat. Ses kalitesi Quadcast'ten biraz daha iyi ve bit rate/sample rate'i de daha yüksek, JBL Quantum Stream'e çok yakın ses veriyor ve bu fiyat bandında ses kalitesi mükemmel. Hem siyah hem de beyaz rengi indirime girmiş. 2. el düşünmüyorsanız kesinlikle alınır.
Kasım indirimleri bekleyecektim ama ben de alacağım galiba.

Ekran görüntüsü 2024-10-17 072431.png

Son düzenleme:

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Baran Kut
Arkadaşa lazımdı işini görür herhalde paylaştım ona sağolasın.

Bir de bu sitenin linkini short url yapıp atın da girebilelim. Ad Blocker engelliyor sandım :kekw:

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Lloyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşa lazımdı işini görür herhalde paylaştım ona sağolasın.

Bir de bu sitenin linkini short url yapıp atın da girebilelim. Ad Blocker engelliyor sandım :kekw:
:D malum sitenin engelli olduğunu sonradan öğrendim, link kısaltmaya da izin veriliyor mu bilemedim ilk başta. Ayrıca şimdi gelip biri komisyonlu link attığımı falan düşünebilir dedim :dD Kısalttım şimdi linkleri.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Alıntıyı görüntüle

Çok iyi fiyat. Ses kalitesi Quadcast'ten biraz daha iyi ve bit rate/sample rate'i de daha yüksek, JBL Quantum Stream'e çok yakın ses veriyor ve bu fiyat bandında ses kalitesi mükemmel. Hem siyah hem de beyaz rengi indirime girmiş. 2. el düşünmüyorsanız kesinlikle alınır.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bende almayı düşünüyorum. Solocast yada quadcast bekleyecektim sizin gibi kasım ayında. Nasıl bir şey bu alınır mı ? kol gibi masaya takma apartı ilede kullanılabiliyor mu ?

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Dipnot: Bu arada kampanyanın bitişine 6 saat kaldığı gözüküyor. Alacak olan arkadaşlar hızlı olmanızda fayda var.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Hocam quadcast düşünüyorum bende ama 5.500 falan kasımda düşse düşse 3500 e falan düşer diye düşünüyorum. 1080 P Yayın düşünüyorum sizce alınır mı ? ne düşünüyorsunuz

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alsam mı ki gerek varmı sizce

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Birde mini ile bu 2000 tl mini indirimde gözüküyor. Şimdi bunu alıpta mini göndermesinler bize Mantıken miniden daha iyi olması lazım

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207