🔥İndirim 🔥 Nzxt H Series H9 Flow RGB kasa inidirimi

Hazzeyn

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
7
Ürün Linki

1000026318.webp

Gereksiz pahalı, bu fiyattan aşağı çok daha iyi kasalar var

Daha kaliteli kasalar olduğunu kabul ediyorum ancak NZXT ekosistemi için ciddi anlamda güzel ve gösterişli bir kasa

İndirimden havn felan alırım kol gibi fiyat.
İnventus cok daha uyguna satılıyor nzxt kasalar belli dönemlerde.
Örnek 7k bile görseniz şaşmayın.
Tip olarak güzel kasalar.

Gereksiz pahalı, bu fiyattan aşağı çok daha iyi kasalar var
Ve akakce fiyatıyla piyasası anlaşılmaz bazı ürünlerin 6k civarı ederi lianli kasalar da aynı civarda 6 7k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha kaliteli kasalar olduğunu kabul ediyorum ancak NZXT ekosistemi için ciddi anlamda güzel ve gösterişli bir kasa
H9 flow da kaliteli kimse kötü demiyor zaten profilde ki fotoda da kullandım lakin boş hali 10k edecek kasa değil biraz daha ekler ne kadar begenmesem de hyte y70 dokunmatik ekranlı kasa alırım

İndirim yok

9 verilecek neyi var bu kasanin 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekosistem mi? Güldürmeyin Allah aşkına

Deepcool ch260 sipariş verdim 30 litre hacimli ona sistem dizeceğim. Bu kasalar çok büyük.
501808.5b3b2810b2f4a57559b29597611ff682.1600.jpg

Gider lian li veya thermaltake alırım nzxt hurdasına bu kadar vereceğime :D

H6'nın büyüğü bu. Alta 3x140mm, yana 3x140mm, üste 420mm soğutucu takılabiliyor. Rgb olmayanın ederi 7500-8000tl. Cuma indirimde bu seviyeye düşerse alınabilir. Bundan daha iyi hava akışı olan kasa var mı bilemiyorum.

Bu kasanın maliyeti nedir yani neden bu kadar pahalı ki indirimli hali bile pahalı ?

Sırf marka diye şu ürünlere bu paraları verenleri anlamıyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,398
Üyeler
183,421
Son üye
fino
Geri