🔥İndirim 🔥 Nzxt H Series H9 Flow RGB kasa inidirimi

Ekran kartının altına 2 tane fan al bitti gitti yav.

Sana niye TripAdvisor atayım bilmediğiniz şeylere yorum yapıyorsunuz o yüzden münakaşaya girmeye gerek duymuyorum.
Burası bir forum. Ben fikrimi belirtmişim. Sende karşı bir görüş belirteceksen buyur belirt. Ama onun harici boş bir şekilde mesajımı alıntılaman garip oluyor :D

Burası bir forum. Ben fikrimi belirtmişim. Sende karşı bir görüş belirteceksen buyur belirt. Ama onun harici boş bir şekilde mesajımı alıntılaman garip oluyor :D
Haklı olduğunuzu söyledim ürünü kullandın mı diye sorsam %90 hayır diyeceksin He bu arada fiyatı ilk eleştiren de benim pahalı diye ama siz her zaman en iyisini biliyorsunuz yaniltmiyorsunuz

Haklı olduğunuzu söyledim ürünü kullandın mı diye sorsam %90 hayır diyeceksin He bu arada fiyatı ilk eleştiren de benim pahalı diye ama siz her zaman en iyisini biliyorsunuz yaniltmiyorsunuz
Fiyatın pahalı olduğunu söylüyorsanız benimle aynı fikirdesiniz o zaman? Benim yazdığım mesajı okudunuz mu?

Evet okudum ondan öyle bir mesaj yazdım kasanın ederi maz 6k diye de belirttim ama kasanın kalitesiz olduğunu söylemedim
Benim kasanın kalitesiz olduğunu söylediğim yeri alıntılar mısınız rica etsem?

Pahalı.

Geri