MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 688
Aslında olay öyle değil de neyse siz öyle biliyorsunuzSırf marka diye şu ürünlere bu paraları verenleri anlamıyorum![]()
Aslında olay öyle değil de neyse siz öyle biliyorsunuzSırf marka diye şu ürünlere bu paraları verenleri anlamıyorum![]()
kalite farkı cart curtAslında olay öyle değil de neyse siz öyle biliyorsunuz
Haklısınız en iyisini biliyorsunuzkalite farkı cart curtDaha ucuza o tarz kaliteli ürünler var
Trip mi atıyorsunHaklısınız en iyisini biliyorsunuz
Sana niye TripAdvisor atayım bilmediğiniz şeylere yorum yapıyorsunuz o yüzden münakaşaya girmeye gerek duymuyorum.Trip mi atıyorsun![]()
Burası bir forum. Ben fikrimi belirtmişim. Sende karşı bir görüş belirteceksen buyur belirt. Ama onun harici boş bir şekilde mesajımı alıntılaman garip oluyorSana niye TripAdvisor atayım bilmediğiniz şeylere yorum yapıyorsunuz o yüzden münakaşaya girmeye gerek duymuyorum.
Haklı olduğunuzu söyledim ürünü kullandın mı diye sorsam %90 hayır diyeceksin He bu arada fiyatı ilk eleştiren de benim pahalı diye ama siz her zaman en iyisini biliyorsunuz yaniltmiyorsunuzBurası bir forum. Ben fikrimi belirtmişim. Sende karşı bir görüş belirteceksen buyur belirt. Ama onun harici boş bir şekilde mesajımı alıntılaman garip oluyor![]()
Fiyatın pahalı olduğunu söylüyorsanız benimle aynı fikirdesiniz o zaman? Benim yazdığım mesajı okudunuz mu?Haklı olduğunuzu söyledim ürünü kullandın mı diye sorsam %90 hayır diyeceksin He bu arada fiyatı ilk eleştiren de benim pahalı diye ama siz her zaman en iyisini biliyorsunuz yaniltmiyorsunuz
Evet okudum ondan öyle bir mesaj yazdım kasanın ederi maz 6k diye de belirttim ama kasanın kalitesiz olduğunu söylemedimFiyatın pahalı olduğunu söylüyorsanız benimle aynı fikirdesiniz o zaman? Benim yazdığım mesajı okudunuz mu?
Benim kasanın kalitesiz olduğunu söylediğim yeri alıntılar mısınız rica etsem?Evet okudum ondan öyle bir mesaj yazdım kasanın ederi maz 6k diye de belirttim ama kasanın kalitesiz olduğunu söylemedim
Marka falan cart curt sırf markaya para veriyorsunuz demişsiniz yeterli miBenim kasanın kalitesiz olduğunu söylediğim yeri alıntılar mısınız rica etsem?