NZXT'nin fan kalitesinden dolayı hiçbir şey olmaz.Arkadaşlar kasanın önü cam olduğu için hava akımı nasıl işlemci vs çok fazla ısınır mı ve bu fiyata alınır mı?
Çok pahalı. Kasa kalitelidir ama fiyatı pahalı.Arkadaşlar kasanın önü cam olduğu için hava akımı nasıl işlemci vs çok fazla ısınır mı ve bu fiyata alınır mı?
Ben daha da ucuza buldum.Naztech Nzxt Ca-h510e-w1 The H510 Elite Compact Atx Mid-tower Is Perfect For Your Rgb Build. Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Naztech Nzxt Ca-h510e-w1 The H510 Elite Compact Atx Mid-tower Is Perfect For Your Rgb Build. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
100tl ucuza buldum
300TL ucuza bulmuşBen daha da ucuza buldum.
NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Ca-H510E-W1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Peki 1460₺ ye alınır mı?Ben daha da ucuza buldum.
NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Ca-H510E-W1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Düşünülebilir.Peki 1460₺ ye alınır mı?
Valla ben beğeniyorum NZXT'nin malzeme kalitesini de seviyorum param olsa alırdım.Peki 1460₺ ye alınır mı?