Neler Yeni

🔥İndirim NZXT H510 Kompakt 1300 TL

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,641
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kullandım kesinlikle parasını hak etmiyor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,284
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Bu kasa ile oyun oynarsanız üstünde ekmek pişirebilirsiniz
Bende bu var resmen alev topu

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,284
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

haglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ali
Aktif olarak bu kasayı kullanmaktayım. Odam 30-35 derece civarlarında geziyor ve işlemci Apex Legends gibi oyunlarda 64-65 derece de takılıyor. GPU ise maks 60 genel olarak 55 dereceyi görüyor. Bazı arkadaşlar bilmeden yorumlar yapmışlar ancak kasa 2 fanlı haliyken bile böyle. İşlemci termal macunu değiştirmeden önce 70 dereceyi görüyordu maks olarak. Ben gayet beğeniyorum ama şuanda gram parasını hak etmiyor. 700TL civarındayken hazır sistemle beraber almıştım. Alacak arkadaşlar varsa bu kasayı öneririm. Malzeme olarak bir tık kaliteli değil ancak kasayla futbol oynamadığınız sürece sıkıntı olmaz. 700-800TL civarında olsa alınabilir bir kasa ama şuan gerçekten pahalı. Tabii full beyaz bir sistem dizmek istiyorsanız orası başka :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Aktif olarak bu kasayı kullanmaktayım. Odam 30-35 derece civarlarında geziyor ve işlemci Apex Legends gibi oyunlarda 64-65 derece de takılıyor. GPU ise maks 60 genel olarak 55 dereceyi görüyor. Bazı arkadaşlar bilmeden yorumlar yapmışlar ancak kasa 2 fanlı haliyken bile böyle. İşlemci termal macunu değiştirmeden önce 70 dereceyi görüyordu maks olarak. Ben gayet beğeniyorum ama şuanda gram parasını hak etmiyor. 700TL civarındayken hazır sistemle beraber almıştım. Alacak arkadaşlar varsa bu kasayı öneririm. Malzeme olarak bir tık kaliteli değil ancak kasayla futbol oynamadığınız sürece sıkıntı olmaz. 700-800TL civarında olsa alınabilir bir kasa ama şuan gerçekten pahalı. Tabii full beyaz bir sistem dizmek istiyorsanız orası başka :)
işlemci ekran kartı ve işlemci soğutucusunun modelinide yazsaydınızda yararlı bir yazı olsaydı hocam.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Hocam her türlü alınır çok şık kasa mesh olması dahada iyi oluyor ısı açısından yani ısı konusunda problem yaşayanlar nasıl problem yaşadı anlamadım

SadeceSeyf

80+ Gold
işlemci ekran kartı ve işlemci soğutucusunun modelinide yazsaydınızda yararlı bir yazı olsaydı hocam.
Benim kasa bundan daha açık şu havalarda kapağı açınca 5 derece oynuyor. Bu kapalı kasada nasıl 65 derece görüyor şaşırdım valla

haglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ali
Kusura bakmayın imzam da ekli olduğunu sanıyordum ama eklememişim. R5 3500X kutudan çıkan soğutucu. Ekran kartı Gigabyte RX 6600XT Gaming OC Pro modeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam her türlü alınır çok şık kasa mesh olması dahada iyi oluyor ısı açısından yani ısı konusunda problem yaşayanlar nasıl problem yaşadı anlamadım
Aslında Delta modeline yapıldığı gibi bu modele de ön taraf için mesh bir kısım yapılsa mükemmel olacak ama NZXT işte :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom