hocam varmı bir gelişme bende aynı soğutucuyu düşünüyorum h6 flow içinpeki hocam sağ olun yardımcı olduğunuz için
hocam maalesef o soğutucu kasaya sığmıyor ben dehocam varmı bir gelişme bende aynı soğutucuyu düşünüyorum h6 flow için
hocam denedinizmi çünki birkaç video da bunu taktıklarını gördüm ve çalışıyordu açıkcası corsair serisini pek düşünmüyorum daha iyi soğutma sağlayan ve sessiz bir şey arıyorum en önemli şey sessizlik benim içinhocam maalesef o soğutucu kasaya sığmıyor ben de
bu arkadaşı aldım sistemi daha kurmadım her şey geldi bir ekran kartı almadım![]()
CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT 360mm Siyah Sivi Islemci Sogutucusu | ITOPYA
CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT 360mm Siyah Sivi Islemci Sogutucusu En iyi fiyat seçenekleri ile CW-9060070-WW ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam benim anakartım ATX olduğu için mosfet leri büyük o yüzden garanti olsun diye bu modeli seçtim internette incelemelerde h150i ile ilgili kötü bir şey göremedimhocam denedinizmi çünki birkaç video da bunu taktıklarını gördüm ve çalışıyordu açıkcası corsair serisini pek düşünmüyorum daha iyi soğutma sağlayan ve sessiz bir şey arıyorum en önemli şey sessizlik benim için
bende msi pro b650 m-a wifi anakart var sizce sizin anakarttan daha küçükmüdür ona göre satın alacağım yani radyatör uyarsa kasaya ve mosfet soğutucuları kurtarırsahocam benim anakartım ATX olduğu için mosfet leri büyük o yüzden garanti olsun diye bu modeli seçtim internette incelemelerde h150i ile ilgili kötü bir şey göremedim
hocam anakart ve kasa elinizde mi? ve benim anakarttan küçükbende msi pro b650 m-a wifi anakart var sizce sizin anakarttan daha küçükmüdür ona göre satın alacağım yani radyatör uyarsa kasaya ve mosfet soğutucuları kurtarırsa