Neler Yeni

Nzxt h6 flow a soğutucu önerisi

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Umut

edwinss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
edwin cullen
hocam maalesef o soğutucu kasaya sığmıyor ben de
bu arkadaşı aldım sistemi daha kurmadım her şey geldi bir ekran kartı almadım
hocam denedinizmi çünki birkaç video da bunu taktıklarını gördüm ve çalışıyordu açıkcası corsair serisini pek düşünmüyorum daha iyi soğutma sağlayan ve sessiz bir şey arıyorum en önemli şey sessizlik benim için

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Umut
hocam denedinizmi çünki birkaç video da bunu taktıklarını gördüm ve çalışıyordu açıkcası corsair serisini pek düşünmüyorum daha iyi soğutma sağlayan ve sessiz bir şey arıyorum en önemli şey sessizlik benim için
hocam benim anakartım ATX olduğu için mosfet leri büyük o yüzden garanti olsun diye bu modeli seçtim internette incelemelerde h150i ile ilgili kötü bir şey göremedim

edwinss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
edwin cullen
hocam benim anakartım ATX olduğu için mosfet leri büyük o yüzden garanti olsun diye bu modeli seçtim internette incelemelerde h150i ile ilgili kötü bir şey göremedim
bende msi pro b650 m-a wifi anakart var sizce sizin anakarttan daha küçükmüdür ona göre satın alacağım yani radyatör uyarsa kasaya ve mosfet soğutucuları kurtarırsa

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Umut
bende msi pro b650 m-a wifi anakart var sizce sizin anakarttan daha küçükmüdür ona göre satın alacağım yani radyatör uyarsa kasaya ve mosfet soğutucuları kurtarırsa
hocam anakart ve kasa elinizde mi? ve benim anakarttan küçük
anakartım

Top Bottom