- Reaksiyon skoru
- 945
Zoko Yerine Alınırparasına göre iyi bence hocam![]()

Zoko Yerine Alınırparasına göre iyi bence hocam![]()
O zaman bir soruşturayımDesi sınırı artırıldı diye biliyorum ben Param Güvende ile yollanıyor olması lazım artık. Ama kargo her türlü risk tabii.
Malum siteden uzak durmaya çalışıyorum, zamanında oradan aldığım fanlar bozuldu üzerinde toz var diye garanti dışı bıraktılaraerocool p500c kullanıyorum önerebilirim sizin bütçeniz çok rahat yeter buna tabi tercih meselesi ben fanları ve curved camı için aldım
zoko king önerdi bir kaç kişi ama fanlarını sevmedim tipini o yüzden bunu aldım bendeZoko Yerine Alınır![]()
H6 flowda canımı sıkan alt tarafa 140mm fan takılıyor sadece :/45 yaşında bir insan ve H5 Flow (2022) kullanıcısı olarak yıllar yılı kullanmadığım kasa markası kalmadı. En çok memnun olduğum marka NZXT oldu. Top class ürün yapıyor adamlar bence. Ben olsam NZXT alırdım.
malum site neresiymişMalum siteden uzak durmaya çalışıyorum, zamanında oradan aldığım fanlar bozuldu üzerinde toz var diye garanti dışı bıraktılar![]()
Zoko Fanlar Hadron Gibi Hadron Daha İyi Kalır Bencezoko king önerdi bir kaç kişi ama fanlarını sevmedim tipini o yüzden bunu aldım bende![]()
hadronu hiç bilmiyorum doğrudurZoko Fanlar Hadron Gibi Hadron Daha İyi Kalır Bence![]()
Corsair Al Geç Hocam Daha Modern Gözüküyor Ve ARGB Fan Mevcut .3500x 3 argb fanla geliyor, nzxt 3 rgb olmayan fanla
H6 flowu görünüş olarak daha çok beğeniyorum fan benim için önemli değil fanlarım var ama sorun corsairin alt tarafı pek hoşuma gitmiyor ucuz akvaryum kasalar gibi duruyorCorsair Al Geç Hocam Daha Modern Gözüküyor Ve ARGB Fan Mevcut .
Yoklukta Almıştım Ondanniye güldün hocam @Michael_Scofield
o kadarmı kötü markaYoklukta Almıştım Ondan![]()