alta 3 tane 12cm reverse fan taksan da problem olmaz bence ben o11 dynamic evoyu öyle kullanıyorumAlt kısımda 14cm fan destekliyormuş sadece bu baya üzdü beniElimde lianli sl inf 12cm var 7 tane
alta 3 tane 12cm reverse fan taksan da problem olmaz bence ben o11 dynamic evoyu öyle kullanıyorumAlt kısımda 14cm fan destekliyormuş sadece bu baya üzdü beniElimde lianli sl inf 12cm var 7 tane
O fanlarla bi O11 Vision Compact üüffffAlt kısımda 14cm fan destekliyormuş sadece bu baya üzdü beniElimde lianli sl inf 12cm var 7 tane
Buda Güzelmiş Hocam .Alt kısımda 14cm fan destekliyormuş sadece bu baya üzdü beniElimde lianli sl inf 12cm var 7 tane
Elinde Fan Varsa Fansız Alsın O Kasayı ZatenO fanlarla bi O11 Vision Compact üüffff![]()
Vision compactta hava sirkülasyonu nasıl? Trye gelmesini beklediğim iki kasa var aklımı çok çeliyor biri o11d mini v2 alttaki fanları rampa gibi takabiliyorsun diğeri de lianli vector v100 ama ikisi de bu iki ay içinde falan gelcek sanırımO fanlarla bi O11 Vision Compact üüffff![]()
Biz sistem toplamıştık çok güzel kasa. Fanların olmasa önermem amaVision compactta hava sirkülasyonu nasıl? Trye gelmesini beklediğim iki kasa var aklımı çok çeliyor biri o11d mini v2 alttaki fanları rampa gibi takabiliyorsun diğeri de lianli vector v100 ama ikisi de bu iki ay içinde falan gelcek sanırım![]()
umarım bişey olmaz Allah tan sadece kasa ekran kartı falan değilGaranti konusunda sıfır hocam. Bir sorun yaşadığınızda geçmiş olsun.
Hocam bi sorum olcak, ben gözümü lianli vision compacte çevirdim ama sıvı soğutmayı yana takmak istediğimde fanları da reverse mi yapmalıyım? Yoksa düz taksam da olur mu? Çünkü reverse fanlarım anca yetiyor kasaya ek masraf yapmam gerekicek öyle gerekiyorsa veya üstü mesh yapıp üste takmam gerekcek. Üste takarsam da yine sıvı soğutma hortumunu gizlwme şansım oluyor mu?Biz sistem toplamıştık çok güzel kasa. Fanların olmasa önermem amaGerçi akvaryum kasada reverse fan lazım daha çok.
İçeriye sıcak hava çekmiş olur, en ideali üst bana kalırsa. Normal takayım desen sadece alttan serin hava çekmek yetersiz kalır bence.Hocam bi sorum olcak, ben gözümü lianli vision compacte çevirdim ama sıvı soğutmayı yana takmak istediğimde fanları da reverse mi yapmalıyım? Yoksa düz taksam da olur mu? Çünkü reverse fanlarım anca yetiyor kasaya ek masraf yapmam gerekicek öyle gerekiyorsa veya üstü mesh yapıp üste takmam gerekcek. Üste takarsam da yine sıvı soğutma hortumunu gizlwme şansım oluyor mu?
Üstte kullanıyorum ben de genel olarak hep. Elinizde görsel varsa üste kurulu halini atar mısınız? Üst mesh olunca sanırım ısılar da daha iyi olurİçeriye sıcak hava çekmiş olur, en ideali üst bana kalırsa.
Sistem toplamıştık kanalda videosu var. Üste takınca klasik alttan ve yandan içeriye hava çekilir, üstten ve arka fandan atılır en mantıklısı bu bence.Üstte kullanıyorum ben de genel olarak hep. Elinizde görsel varsa üste kurulu halini atar mısınız? Üst mesh olunca sanırım ısılar da daha iyi olur