Öneri NZXT H6 FLOW VS CORSAIR 3500X

o kadarmı kötü marka
Evet .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H6 flowu görünüş olarak daha çok beğeniyorum fan benim için önemli değil fanlarım var ama sorun corsairin alt tarafı pek hoşuma gitmiyor ucuz akvaryum kasalar gibi duruyor
Corsair Çelik Üretim Ve Daha Estetik Görünüme Sahip , Yinede Tercih Meselesi tabii ki .

H6 flowu görünüş olarak daha çok beğeniyorum fan benim için önemli değil fanlarım var ama sorun corsairin alt tarafı pek hoşuma gitmiyor ucuz akvaryum kasalar gibi duruyor
p500c isteklerinizi karşılıyor aslında

p500c isteklerinizi karşılıyor aslında
P500c 100tl olsa almam, malum sitede olduğu için. Yukarıda da dediğim gibi zamanında bozulan fanlarımı garantiye yolladım üzerinde toz var diye garanti dışı bıraktılar :D sonra da karşı ödemeli yolladılar 300tl kargo ücreti çıktı almadım :D

P500c 100tl olsa almam, malum sitede olduğu için. Yukarıda da dediğim gibi zamanında bozulan fanlarımı garantiye yolladım üzerinde toz var diye garanti dışı bıraktılar :D sonra da karşı ödemeli yolladılar 300tl kargo ücreti çıktı almadım :D
Bu Malum Site Teknobiyotik Anlaşılan :)

malum site teknobiyotikmi?

Evet

Evet
valla sen bilirsin hocam

ben direk kendisinden değilde n11 den aldım satıcı yine teknoydu ama

Evet

Evet
Herkes İkinci Bir Şansı Hak Eder Hocam .

O Sırada Teknobiyotik :kekw:
a cartoon frog with big eyes and a pink cheek is smiling and looking at the camera .

Herkes İkinci Bir Şansı Hak Eder Hocam .

O Sırada Teknobiyotik :kekw:
a cartoon frog with big eyes and a pink cheek is smiling and looking at the camera .
Sadece benle alakalı durum değil, ürünü alırken sıkıntı yaşamıyorsunuz kesinlikle ama işiniz garantiye düştüyse geçmiş olsun forumda bile çokça örneği var memnun olan tek kişi görmedim.

valla sen bilirsin hocam

ben direk kendisinden değilde n11 den aldım satıcı yine teknoydu ama
Garanti konusunda sıfır hocam. Bir sorun yaşadığınızda geçmiş olsun.

Fan sıkıntım yok da bütçeyi oraya kadar itmem çok zor olur su sıra, h6 konusunda ne düşünüyorsunuz

Peki gigabyte c500p nasıldır
h6 flow da iyidir üzmez fanları ikinci elden satarsınız cebinize de para kalır

Sadece benle alakalı durum değil, ürünü alırken sıkıntı yaşamıyorsunuz kesinlikle ama işiniz garantiye düştüyse geçmiş olsun forumda bile çokça örneği var memnun olan tek kişi görmedim.

Garanti konusunda sıfır hocam. Bir sorun yaşadığınızda geçmiş olsun.
Yıllar Önce Ben Garanti İle Değişim Yaptırmıştım , Şimdi Nedir Durum Bilemem :)

h6 flow da iyidir üzmez fanları ikinci elden satarsınız cebinize de para kalır
Alt kısımda 14cm fan destekliyormuş sadece bu baya üzdü beni :D Elimde lianli sl inf 12cm var 7 tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,075
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri