Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,730
hocam
3080 le uyumlumudur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3080 o kaldırır mı hocam
Kaldırır, sıkıntı çıkmaz.
hocam
3080 le uyumlumudur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3080 o kaldırır mı hocam
Hangisi alınır hocam 3080 içinSektörde highpower ile ilgili bir ön yargı, soğuk yaklaşım var. Ama baktığımızda marka tarihi boyunca. Power üretmiş yanlış hatırlamıyorsam. Konnektörleri ve akım koruma sistemleri sağlam. Kendim de. 850w luk modelini kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Nxtz ise daha güvenilir geliyor marka ısminden ve ürünleri sayesinde. Dikkat etmeniz gereken şey yeni nesil güç çıkış portları atx 3.1 ve pce 5 gibi.
Element serisini bende çok önermem. En babası performans serisidir. Bu durumda nxtz alabilirsin rahat rahat yeter.Hangisi alınır hocam 3080 için
Sağolun hocam bütcem max 4k falan sahada çıkamam sizin öneriniz varmıElement serisini bende çok önermem. En babası performans serisidir. Bu durumda nxtz alabilirsin rahat rahat yeter.
Kendi psumu önerebilirim hocam ama modüler değil maalesef. Bu fiyatlara geldikten sonra modüler bulursanız karmaşadan kurtulursunuz araştırmaya devam edin yinede.Sağolun hocam bütcem max 4k falan sahada çıkamam sizin öneriniz varmı
Pek bişey bulamadım hocam en iyisi nzxt alıp gecmekKendi psumu önerebilirim hocam ama modüler değil maalesef. Bu fiyatlara geldikten sonra modüler bulursanız karmaşadan kurtulursunuz araştırmaya devam edin yinede.
![]()
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus GOLD Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F12S High Power Hakkında Dünyanın en...www.teknobiyotik.com