Neler Yeni

🔥İndirim NZXT RF-AP140-FP AER P 140mm Tekli Fan 200TL

4 farklı nzxt sıvı soğutucu kurulumu yaptım, hepsinde de ya 1 ya 2 fan balanssız dönüyordu yüksek devirlere çıkıldığında uğultu yapıyordu ben nzxt nin kaliteli olduğundan şüpheliyim, alacakların bilgisi olsun.

Son düzenleme:
1TL 85KRŞ zam gelmiş :/ alınmaz beyler !

N11de 4 tanesi kuponla 800e geliyordu şu an 900e geliyor. 2 günde neyin zammı anlamadım
Günlük tek tek alırsanız 50-40 tl lik kuponlarla yine 200 küsürlere denk geliyor tanesi. Bu arada çok kuvvetli ancak çok sesli fanlar. Aklınızda bulunsun. Yüzde 40 güçte çalıştığında ancak dayanılabilir ses seviyesinde oluyorlar.

Günlük tek tek alırsanız 50-40 TL lik kuponlarla yine 200 küsürlere denk geliyor tanesi. Bu arada çok kuvvetli ancak çok sesli fanlar. Aklınızda bulunsun. Yüzde 40 güçte çalıştığında ancak dayanılabilir ses seviyesinde oluyorlar.
800-900 RPM bende. Zaten 1000'lere gelince her fan ses yapmaya başlıyor.

Bendeki Deepcool 14 cm fanlar o kadar yapmıyordu. Lakin 1000 rpm i de geçmiyorlar galiba. Bu fanlar gerçekten güçlü.
Deepcool güzel fan yapıyor ama. Ben de CF120'leri kullanıyordum:
Fan_Thermaltake Pure 12_02.jpg

Not: Sağdaki 3 senelik.

hocam bunları kuponlar sayfasındaki ekleme kısmına yazmıyor muyuz? kupon ekle kısmına bunları yazınca "Bu kod ile tanimlanmis bir puan/kupon bulunamadi. Lütfen kontrol edip tekrar girin." hatası alıyorum
İki kuponu da kullandım sorunsuz ama saat geç oldu bitmiş olabilir. Tık hızında kuponlar oluyor, sabah 9 ve akşam 8de bak. Anasayfada.

Geri