Neler Yeni

NZXT Şubat ayında Türkiye'de!

Son bir kaç aydır Türkiye'de satılan NZXT ürünlerinin sayısı bir elin parmağını geçmiyordu. Ben de dayanamayıp NZXT'nin distribütörlüğünü yapan QP Bilişim'e mesaj attım.

Alıntıyı görüntüle
QP, NZXT stokları için Şubat ayı tarihini verdi. Bunun üstüne Abdullah abi Instagram hesabından şöyle bir paylaşım yaptı;

Alıntıyı görüntüle
Çıktığı günden beri Türkiye'ye hiç uğramayan H510 Elite bile stoklara gelecek. E serisi güç kaynakları ve N7 Z490/N7 Z390 anakartlar da stoklara gelirse gerçekten tadından yenmez. Sistem toplamayı düşünen arkadaşlar dilerlerse Şubat ayını bekleyebilirler.

The NZXT N7 Z490 Motherboard Review: From A Different Direction
NZXT E850 - 850-Watt ATX Gaming Power Supply (PSU) - Fully Modular Design -  80 Plus Gold Certified - Silent Operation - Digital Voltage and Temperature  Monitoring - 10 Year Warranty - Newegg.com
Bu markanın ürünleri takım elbise giymiş gibi :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Keşke param olsa :(

VitoScaletta

80+ Gold
mini itx küçücük kasa yaparlar inş fiyatlandırma tr ye göre olurda alırız mini itx toplamayı düşünüyorum üni için ama üniversitede laptop şart diyo bazıları

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Hayatım boyunca gördüğüm en sade ve şık marka

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Gerçekten yaptıkları ürünler başka markaları ürünlerine benzemiyor.Çok hoşlar.
Bu konuyu gördüğümde sevindim çünkü NZXT ürünü neredeyse hiç yok denecek kadar azdı TR'de(ürün çeşitliliği olarak),onlar da pek çekici ürünler değildi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O kadar para verdikten sonra ARGB hatta RGB bile olmayan Kraken fanları 🤣

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
Son bir kaç aydır Türkiye'de satılan NZXT ürünlerinin sayısı bir elin parmağını geçmiyordu. Ben de dayanamayıp NZXT'nin distribütörlüğünü yapan QP Bilişim'e mesaj attım.

Alıntıyı görüntüle
QP, NZXT stokları için Şubat ayı tarihini verdi. Bunun üstüne Abdullah abi Instagram hesabından şöyle bir paylaşım yaptı;

Alıntıyı görüntüle
Çıktığı günden beri Türkiye'ye hiç uğramayan H510 Elite bile stoklara gelecek. E serisi güç kaynakları ve N7 Z490/N7 Z390 anakartlar da stoklara gelirse gerçekten tadından yenmez. Sistem toplamayı düşünen arkadaşlar dilerlerse Şubat ayını bekleyebilirler.

The NZXT N7 Z490 Motherboard Review: From A Different Direction
NZXT E850 - 850-Watt ATX Gaming Power Supply (PSU) - Fully Modular Design -  80 Plus Gold Certified - Silent Operation - Digital Voltage and Temperature  Monitoring - 10 Year Warranty - Newegg.com
nzxt sıvı soğutmalar alınmalımı sence kanka 1200 tl civarı bütçede bütçe artabilir

Top Bottom