O fiyata anakart alsaydım büyük ihtimalle iptal olacağını düşünürdüm zaten.Burada itopya ürünleri 1 hafta geç yollayınca sanal atmosfer 36.000 fite çıkıyor 10 gün sonra iptal edileceğini öğrenince insanın gidip birşeyler sorması kadar normal bir şey yok.
10 gün sonra iptal edilmesi saçma değil mi ?10-15 gün sonra dalga geçer gibi iptal edicekler bende susucam sen sus daha çok başını ezerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu kadar dı en son bir iki şey yazıp çıktım .d
Düşünürdün ama 10 gün geçti daha iptal olmadı ve ekstra sana 1000 TL üzeri 25 TL'lik kupon veriyorlar bunları yaşamak ayrı bir şey düşünmek ayrı bir şey D:O fiyata anakart alsaydım büyük ihtimalle iptal olacağını düşünürdüm zaten.
Dalga mı geçiyosunuz anlamıyorum ürün iptal edilicekse 2-3 gün sonra edilir şuan 10. Gün mü ne ve ürün siparişe alındıdan hazırlanıyora geçti madem iptal edicekled bunları yapmasalardı bunda büyütülecek çok şey varÜrün iptal olsa bile, paran olduğu gibi sana geri dönecek. Bu kadar büyütmenin bi anlamı yok.
Biraz yükselmiş olabilirim kusura bakma ama iptal olucaksa işleme alındıdan ürün hazırlanıyora geçirmezler10 gün sonra iptal edilmesi saçma değil mi ?
Bunun hakkımı yedirmekle bi alakası yok. Konuşma tarzın doğru değil bu yüzden böyle yorumlar yaptım sana dostum. O fiyata anakart olmayacağını ve iptal olacağını bilerek şansımı denemek için satın alırdım. Firma geç farketmiş olabilir bir sürü şey olmuş olabilir yani anlatabiliyormuyum?
n11'de aynı davayı yaşadım ama hemen 1 gün geçmeden dönüş sağlandı 450 TL'lik akvaryum bulmuştum 250 TL fiyatına satıcı bana kırıldı etti filan söyledi halbuki stokta 2 adet vardı bir tane almıştım. Yani olayı kılıfına göre hallediyorlar aradaki fark mevla fazla büyütülecek bir şey bile değilken. Onun için fazla düşünmemek kurcalamamak gerek10 gün sonra iptal edilmesi saçma değil mi ?
Tamam o zaman ürün hazırlanıyora geçtiyse niye durduk yere müşteri hizmetlerini darlıyorsun veya Trendyolun bir suçu varmış gibi konuşma paylaşıyorsun? Kargoya çıkarsa onunda bilgisi gelir ve kargo takip numaran gelir zaten dostum. Benim amacım tartışmak değil yoksa yani çok gereksiz bi konu buDalga mı geçiyosunuz anlamıyorum ürün iptal edilicekse 2-3 gün sonra edilir şuan 10. Gün mü ne ve ürün siparişe alındıdan hazırlanıyora geçti madem iptal edicekled bunları yapmasalardı bunda büyütülecek çok şey var
Biraz yükselmiş olabilirim kusura bakma ama iptal olucaksa işleme alındıdan ürün hazırlanıyora geçirmezler
Dalga mı geçiyosunuz anlamıyorum ürün iptal edilicekse 2-3 gün sonra edilir şuan 10. Gün mü ne ve ürün siparişe alındıdan hazırlanıyora geçti madem iptal edicekled bunları yapmasalardı bunda büyütülecek çok şey var
Biraz yükselmiş olabilirim kusura bakma ama iptal olucaksa işleme alındıdan ürün hazırlanıyora geçirmezler
27 kasım'da patik söyledim daha kargoya hazırlanıyor dediTamam o zaman ürün hazırlanıyora geçtiyse niye durduk yere müşteri hizmetlerini darlıyorsun veya Trendyolun bir suçu varmış gibi konuşma paylaşıyorsun? Kargoya çıkarsa onunda bilgisi gelir ve kargo takip numaran gelir zaten dostum. Benim amacım tartışmak değil yoksa yani çok gereksiz bi konu bu![]()
Diğer alanları iptal olduğu içinTamam o zaman ürün hazırlanıyora geçtiyse niye durduk yere müşteri hizmetlerini darlıyorsun veya Trendyolun bir suçu varmış gibi konuşma paylaşıyorsun? Kargoya çıkarsa onunda bilgisi gelir ve kargo takip numaran gelir zaten dostum. Benim amacım tartışmak değil yoksa yani çok gereksiz bi konu bu![]()