O anakartı alan almayan baksın işte Trendyol müşteri hizmetleri

Burada itopya ürünleri 1 hafta geç yollayınca sanal atmosfer 36.000 fite çıkıyor 10 gün sonra iptal edileceğini öğrenince insanın gidip birşeyler sorması kadar normal bir şey yok.
O fiyata anakart alsaydım büyük ihtimalle iptal olacağını düşünürdüm zaten.

Ürün iptal olsa bile, paran olduğu gibi sana geri dönecek. Bu kadar büyütmenin bi anlamı yok.

10-15 gün sonra dalga geçer gibi iptal edicekler bende susucam sen sus daha çok başını ezerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar dı en son bir iki şey yazıp çıktım .d
10 gün sonra iptal edilmesi saçma değil mi ?
Bunun hakkımı yedirmekle bi alakası yok. Konuşma tarzın doğru değil bu yüzden böyle yorumlar yaptım sana dostum. O fiyata anakart olmayacağını ve iptal olacağını bilerek şansımı denemek için satın alırdım. Firma geç farketmiş olabilir bir sürü şey olmuş olabilir yani anlatabiliyormuyum?

O fiyata anakart alsaydım büyük ihtimalle iptal olacağını düşünürdüm zaten.
Düşünürdün ama 10 gün geçti daha iptal olmadı ve ekstra sana 1000 TL üzeri 25 TL'lik kupon veriyorlar bunları yaşamak ayrı bir şey düşünmek ayrı bir şey D:

Ürün iptal olsa bile, paran olduğu gibi sana geri dönecek. Bu kadar büyütmenin bi anlamı yok.
Dalga mı geçiyosunuz anlamıyorum ürün iptal edilicekse 2-3 gün sonra edilir şuan 10. Gün mü ne ve ürün siparişe alındıdan hazırlanıyora geçti madem iptal edicekled bunları yapmasalardı bunda büyütülecek çok şey var

Bunun hakkımı yedirmekle bi alakası yok. Konuşma tarzın doğru değil bu yüzden böyle yorumlar yaptım sana dostum. O fiyata anakart olmayacağını ve iptal olacağını bilerek şansımı denemek için satın alırdım. Firma geç farketmiş olabilir bir sürü şey olmuş olabilir yani anlatabiliyormuyum?
Biraz yükselmiş olabilirim kusura bakma ama iptal olucaksa işleme alındıdan ürün hazırlanıyora geçirmezler

n11'de aynı davayı yaşadım ama hemen 1 gün geçmeden dönüş sağlandı 450 TL'lik akvaryum bulmuştum 250 TL fiyatına satıcı bana kırıldı etti filan söyledi halbuki stokta 2 adet vardı bir tane almıştım. Yani olayı kılıfına göre hallediyorlar aradaki fark mevla fazla büyütülecek bir şey bile değilken. Onun için fazla düşünmemek kurcalamamak gerek ;)

Dalga mı geçiyosunuz anlamıyorum ürün iptal edilicekse 2-3 gün sonra edilir şuan 10. Gün mü ne ve ürün siparişe alındıdan hazırlanıyora geçti madem iptal edicekled bunları yapmasalardı bunda büyütülecek çok şey var

Biraz yükselmiş olabilirim kusura bakma ama iptal olucaksa işleme alındıdan ürün hazırlanıyora geçirmezler
Tamam o zaman ürün hazırlanıyora geçtiyse niye durduk yere müşteri hizmetlerini darlıyorsun veya Trendyolun bir suçu varmış gibi konuşma paylaşıyorsun? Kargoya çıkarsa onunda bilgisi gelir ve kargo takip numaran gelir zaten dostum. Benim amacım tartışmak değil yoksa yani çok gereksiz bi konu bu :D

Yani o konuda hemfikirim. 10 gün için bekle et şipariş hazırlansın etsin. daha önce bu bilgi verilmesi hamle yapılması gerekirdi.

Tamam o zaman ürün hazırlanıyora geçtiyse niye durduk yere müşteri hizmetlerini darlıyorsun veya Trendyolun bir suçu varmış gibi konuşma paylaşıyorsun? Kargoya çıkarsa onunda bilgisi gelir ve kargo takip numaran gelir zaten dostum. Benim amacım tartışmak değil yoksa yani çok gereksiz bi konu bu :D
27 kasım'da patik söyledim daha kargoya hazırlanıyor dedi :D

@Mamyy Ben senin letgo daki A520 S2H ilanını gördüm 500 liraydı

Diğer alanları iptal olduğu için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,503
Üyeler
185,751
Son üye
Yasin yazıcı
Geri