korkunçmen
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Hocam gitmeyi düşündüm ama diyetisyenler de bana boş iş gibi geliyor. Verdikleri liste çok az oluyor ve çok uzun zamana yayılıyor. açıkçası uyabileceğimi zannetmiyorum. Hafif yemek kısmaları işe yarar mı acaba?diyetisyene gittiniz mi
Aga hep kilolu olsam dert etmezdim de eskiden zayıf olupta şimdi obez olmak koyuyor :/.cok dert etme aga terede yası10
yasalla kankaHocam gitmeyi düşündüm ama diyetisyenler de bana boş iş gibi geliyor. Verdikleri liste çok az oluyor ve çok uzun zamana yayılıyor. açıkçası uyabileceğimi zannetmiyorum. Hafif yemek kısmaları işe yarar mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga hep kilolu olsam dert etmezdim de eskiden zayıf olupta şimdi obez olmak koyuyor :/.
hiç görmediğim için bir şey diyemicem hocam da bu kiloyu sporda harcayınHocam gitmeyi düşündüm ama diyetisyenler de bana boş iş gibi geliyor. Verdikleri liste çok az oluyor ve çok uzun zamana yayılıyor. açıkçası uyabileceğimi zannetmiyorum. Hafif yemek kısmaları işe yarar mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga hep kilolu olsam dert etmezdim de eskiden zayıf olupta şimdi obez olmak koyuyor :/.
haklısınız hocam ama sporda kilom düşer mi? kaç kg olmamı önerirsinizhiç görmediğim için bir şey diyemicem hocam da bu kiloyu sporda harcayınsizin için daha iyi olmaz mı
Bu kilolarda sarkma olmaz. Sporunu yaparak devam et sarkma vs yaşamazsin. Sadece derin diğerlerine göre daha esnek oluyor.beyler kilo verirken sarkmayı nasıl önliyeceğiz ve kesin önlenirmi yoksa ameliyat zorunlumu sormak istedim