Neler Yeni

Obezitenin Normalleştirilmesi.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
İnstagramda obez olan bir grup insanın profiline denk geldim. yorumlarda çok güzelsin falan denmiş. hatta birinin obezitenin sağlıklı bir şey olduğunu söyleyen bir yorumuna bile denk geldim. arkadaşlar obezite insanı erken yaşta öldüren bir şey değil mi? ve insanın iradesine bağlı olan bir şey. nasıl bu kadar Normalleştirebilirler anlamıyorum.

The Batman

80+ Silver
Obezleri çekici bulmuyorum ama +120kg arkadaşlarımada sen cirkinsin demiyorum

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Obezleri çekici bulmuyorum ama +120kg arkadaşlarımada sen cirkinsin demiyorum
sen çirkinsin denmez, ama sen güzelsin, mükemmelsin de denmez. çok sağlıksız bir şey ve bunu fark etmek istemiyor çoğu.

123kral14

80+ Silver
Buna beyni de yağlanmış obezler vücut olumlama diyor.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Buna beyni de yağlanmış obezler vücut olumlama diyor.
yahu 80 90 yaşına kadar yaşamak varken 60 yaşında kalp krizinden gitmek nedir. bunu söylesem bunu da linçlerler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yahu 80 90 yaşına kadar yaşamak varken 60 yaşında kalp krizinden gitmek nedir. bunu söylesem bunu da linçlerler.
kalbi yağ tutmuş olabilir bu arkadaşların da beyine nasıl sıçradı onu merak ediyorum.

The Batman

80+ Silver
sen çirkinsin denmez, ama sen güzelsin, mükemmelsin de denmez. çok sağlıksız bir şey ve bunu fark etmek istemiyor çoğu.
Kişiden kişiye göre değişir 1.90 110 kg adam farklı 1.70 110 kg ad farklı böyle kaza geçirmiş engeli olanlara sen çok güzelsin hepimizden güzelsin diyenlere bende katılmıyorum

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Kişiden kişiye göre değişir 1.90 110 kg adam farklı 1.70 110 kg ad farklı böyle kaza geçirmiş engeli olanlara sen çok güzelsin hepimizden güzelsin diyenlere bende katılmıyorum
obez diyorum kanka farkındaysan. boy-kilo endeksinde aşırı fazla çıkarsa sonuç obezsin demektir.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum bu obezite genelde insanların vücut yapısına bağlı bir şey. Yani bünyesi obeziteye yatkın olan insan bir şey yapmadan oturduğu yerden kilo alır. Böyle insanlara Allah sabır versin cidden. Şu dünyada ki en güzel şey yemek yemek ve dünyanın en güzel olayından mahrum kalıyorlar. Neyse.
Bu konuda dengeli davranmak lazım. Obez insanları dışlayıcı tavırlar takinmamamiz lazım. Aynı şekilde gerçekçi olup obezitenin sağlıklı olması gibi yalanlar da söylemememiz lazım. O yorumlarda ki insanların iyi niyetli olduğuna ve obez insanlara destek olmak için böyle yorumlar yaptıklarına inanıyorum. Zaten kendiyle barışık olan insanlarda bu yorumların asıl amacının ne olduğunun farkındadır.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan
Tercih olduğu kadar zorunluluk.

Bazı insanlar var metabolizmaları yavaş ölüm orucuna girse kilo alıyor bazılarının hızlı beni yese kilo almıyor dışlamamız lazım kiloluları ama gidipte adam kendisinin çirkin olduğunu bile bile gidip çok güzelsin yazarsan bu senin kendi vicdanını rahatlatmaya çalıştığını gösterir

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Her şey normalleştirilmeye çalışılıyor. Derinlere inersem ağır linç yerim. Obez birisi hastadır. Yapısı gereği otursa bile kilo alabilecek potansiyelleri vardır evet. Onlar zaten obez olmuyorlar genelde. İri kıyım vatandaşlar oluyorlar. "GENELDE" Benim anlatmak istediğim adam o kadar yiyor yiyor oturduğu yerden kalkmaya gücü kalmıyor eee sonra sen sağlıklısın sen mükemmelsin dememizi bekliyor. Hadi lan ordan derler adama.

Top Bottom