Oblivion ve Skyrim anladığım tarzda bir oyun mu?

furkyyk

80+
Reaksiyon skoru
6
RPG türüne çok uzağım karşıma bir oblivion videosu çıktı yarım saatlik izledim adam kafasına göre oyunu oynuyor ana hikayeyi bir kenera atıp kendi senaryosunu kuruyor RPG'nin açılımının rol yapma oyunu olduğunu biliyorum fakat bu kadar açık uçlu mu gerçekten böyleyse kesinlikle oynayacağım videonun linkini de bırakacağım eğer böyle oyunlarsa Skyrim mi oblivion Remastered mı hangisini oynamamı tavsiye edersiniz veya başka tavsiyeniz vardı (BD3 gibi sıra tabanlı olmazsa iyi olur)

Video linki:

oblivion bilmiyorum ama skyrim tam olarak anladığınız tarzda bir oyun. Sıra tabanlı değil tamamen açık dünya. İstersen 50 lvl olana kadar ana hikayeyi yapmayabilirsin veya direkt ana hikayeye koşabilirsin her şeyi yapsan bile min 70 80 saat oynayabileceğin keşke hafızam sıfırlansa da tekrar tekrar oynasam dediğim oyundur SKYRIM.

oblivion bilmiyorum ama skyrim tam olarak anladığınız tarzda bir oyun. Sıra tabanlı değil tamamen açık dünya. İstersen 50 lvl olana kadar ana hikayeyi yapmayabilirsin veya direkt ana hikayeye koşabilirsin her şeyi yapsan bile min 70 80 saat oynayabileceğin keşke hafızam sıfırlansa da tekrar tekrar oynasam dediğim oyundur SKYRIM.
peki modlarla mı oynamamı önerirsin yoksa modsuz mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve hocam şu şekil 2 sürümü mevcut hangisini almam lazım galiba üsttekini alıcam ayrıca steamde 24 dolar olan oyunun epicde bu fiyat olması çok komik
1763037970541.webp

Son düzenleme:
peki modlarla mı oynamamı önerirsin yoksa modsuz mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve hocam şu şekil 2 sürümü mevcut hangisini almam lazım galiba üsttekini alıcam ayrıca steamde 24 dolar olan oyunun epicde bu fiyat olması çok komikAlıntıyı görüntüle
Anniversary edition al, oyunun içinde anniversary için olan modları yükle. Ardından Vırtex kur ve skse ile birlikte Türkçe yama + Skyui kur. İlk defa oynayacağın için başka bir şeye ihtiyacın yok. Forumda devamlı aktif olamıyorum lakin youtubeda vs bir sürü video bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,293
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri