Sistem özelliklerin neler? yayın yaparken işlemciyi kullanır bu yüzden olur. Veya ekran kartı verdiysen o yüzden olur.obs video ekranını etkinleştirince fps drop giriyor kapatınca girmiyor bu sorunu nasıl çözRİM
rtx 2070 dual r5 3600 x oyun valoSistem özelliklerin neler? yayın yaparken işlemciyi kullanır bu yüzden olur. Veya ekran kartı verdiysen o yüzden olur.
ekranda obs açsam bile hemen fps -100 düsüyor yayını başlatmadan bileSistem özelliklerin neler? yayın yaparken işlemciyi kullanır bu yüzden olur. Veya ekran kartı verdiysen o yüzden olur.
O zaman yazılımsal bir sıkıntı var hocam, Streamlabs dener misin?rtx 2070 dual r5 3600 x oyun valo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekranda obs açsam bile hemen fps -100 düsüyor yayını başlatmadan bile
Streamlabs daha kötü stabil değil, OBS daha stabildir programı sıfırlamayı dene gelişmiş ayarlardan önceliği normal yap. Ayrıca OBS yeni sürümü çıktı AV1 desteği geldi ona güncelle.O zaman yazılımsal bir sıkıntı var hocam, Streamlabs dener misin?
Ben stabillik olarak streamlabsi daha çok beğeniyorum hocam, hiç bir sıkıntı yapmıyor obste genelde sorunlar oldu bende hep. OBS'inde stabil sürümünü tutturmak lazım sanırım.Streamlabs daha kötü stabil değil, OBS daha stabildir programı sıfırlamayı dene gelişmiş ayarlardan önceliği normal yap. Ayrıca OBS yeni sürümü çıktı AV1 desteği geldi ona güncelle.
Streamlabs daha fazla işlemci tüketiyor, ve kodek sürümleri eski OBS de Nvidia nin kodekleri daha güncel. Dün zaten AV1 geldi efsane bir şey.Ben stabillik olarak streamlabsi daha çok beğeniyorum hocam, hiç bir sıkıntı yapmıyor obste genelde sorunlar oldu bende hep. OBS'inde stabil sürümünü tutturmak lazım sanırım.
Ben AMD ekran kartı kullanıp işlemciden veriyorum sanırım benlik bir durum değilStreamlabs daha fazla işlemci tüketiyor, ve kodek sürümleri eski OBS de Nvidia nin kodekleri daha güncel. Dün zaten AV1 geldi efsane bir şey.