Obs Açınca Fpsin Çok Düşme Sorunu

Turvn

80+
Reaksiyon skoru
6
obs video ekranını etkinleştirince fps drop giriyor kapatınca girmiyor bu sorunu nasıl çözRİM

obs video ekranını etkinleştirince fps drop giriyor kapatınca girmiyor bu sorunu nasıl çözRİM
Sistem özelliklerin neler? yayın yaparken işlemciyi kullanır bu yüzden olur. Veya ekran kartı verdiysen o yüzden olur.

Sistem özelliklerin neler? yayın yaparken işlemciyi kullanır bu yüzden olur. Veya ekran kartı verdiysen o yüzden olur.
rtx 2070 dual r5 3600 x oyun valo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekranda obs açsam bile hemen fps -100 düsüyor yayını başlatmadan bile

rtx 2070 dual r5 3600 x oyun valo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekranda obs açsam bile hemen fps -100 düsüyor yayını başlatmadan bile
O zaman yazılımsal bir sıkıntı var hocam, Streamlabs dener misin?

Streamlabs daha kötü stabil değil, OBS daha stabildir programı sıfırlamayı dene gelişmiş ayarlardan önceliği normal yap. Ayrıca OBS yeni sürümü çıktı AV1 desteği geldi ona güncelle.
Ben stabillik olarak streamlabsi daha çok beğeniyorum hocam, hiç bir sıkıntı yapmıyor obste genelde sorunlar oldu bende hep. OBS'inde stabil sürümünü tutturmak lazım sanırım.

Ben stabillik olarak streamlabsi daha çok beğeniyorum hocam, hiç bir sıkıntı yapmıyor obste genelde sorunlar oldu bende hep. OBS'inde stabil sürümünü tutturmak lazım sanırım.
Streamlabs daha fazla işlemci tüketiyor, ve kodek sürümleri eski OBS de Nvidia nin kodekleri daha güncel. Dün zaten AV1 geldi efsane bir şey.

Streamlabs daha fazla işlemci tüketiyor, ve kodek sürümleri eski OBS de Nvidia nin kodekleri daha güncel. Dün zaten AV1 geldi efsane bir şey.

Ben AMD ekran kartı kullanıp işlemciden veriyorum sanırım benlik bir durum değil :(

1683249250505.png

1683249271125.png

OBS ayarları değişti dene bence hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,051
Üyeler
189,376
Son üye
GuesTTTw