F FyKsRR 80+ Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 1 15 Nisan 2025 #1 HERKESE MERHABLAR OBS TE CS2 OYNUMU GÖREMNİYORUM GÖRSE BİLE SİYAH EKRAN OLARAK AÇILIYO NORMAL EKRAN YAKALAMA SEÇTİĞİM ZAMANDA OYUNU 4:3 E GÖRE AYARLAYAMIYORUM NE YAPMALIYIM ????
HERKESE MERHABLAR OBS TE CS2 OYNUMU GÖREMNİYORUM GÖRSE BİLE SİYAH EKRAN OLARAK AÇILIYO NORMAL EKRAN YAKALAMA SEÇTİĞİM ZAMANDA OYUNU 4:3 E GÖRE AYARLAYAMIYORUM NE YAPMALIYIM ????
Ö ölücüadam42 80+ Bronze Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 1,711 Reaksiyon skoru 586 15 Nisan 2025 #2 Hocam filtre eklemen lazım youtube'da yapılışı var Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 15 Nisan 2025
Hocam filtre eklemen lazım youtube'da yapılışı var Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 15 Nisan 2025
B berelp 80+ Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 31 Reaksiyon skoru 9 15 Nisan 2025 #3 Konuyla Alakasız Mesaj / Spam altta windowsu etkinleştir yazıyor bi de yayın yapacakmış kanka seni kim izler? fazla bulaşmadan bırak bu yayın işini.
altta windowsu etkinleştir yazıyor bi de yayın yapacakmış kanka seni kim izler? fazla bulaşmadan bırak bu yayın işini.
F FyKsRR 80+ Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 1 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 berelp yazmış: altta windowsu etkinleştir yazıyor bi de yayın yapacakmış kanka seni kim izler? fazla bulaşmadan bırak bu yayın işini. Devamı için tıklayın... sen izlemede knk herkes izlesin
berelp yazmış: altta windowsu etkinleştir yazıyor bi de yayın yapacakmış kanka seni kim izler? fazla bulaşmadan bırak bu yayın işini. Devamı için tıklayın... sen izlemede knk herkes izlesin