Çıkış modunu "Gelişmiş" yapıp kayıt ayarlarına gidiniz, sonra da bu ayarları yapınız.
İşlemci üzerinden değil, GPU üzerinden kodlanıyor. Zaten öyle olmasa 3800x'in ayarlarını vermezdim. Eğer kayıt kasarsa CQ yükselt.CQ level idemi aynı yapayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sisteme göre değişirmi?
İntel core i5-10300h 2.50ghz işlemci bu.
Kayıt Kalitesini Kayıpsız veya bir altı yapın. Kodlayıcı işlemci olsun.
O işlemci ölür öyle.Kayıt Kalitesini Kayıpsız veya bir altı yapın. Kodlayıcı işlemci olsun.
Bu ayarlarda kayıt kalitesi nasıl oluyor hocam? Cidden iyi bir ayarsa yapabilirim. NVENC ile kayıt alıyorum ben de.Çıkış modunu "Gelişmiş" yapıp kayıt ayarlarına gidiniz, sonra da bu ayarları yapınız.
Alıntıyı görüntüle
Güzel oluyor deneyebilirsiniz. Ağır ayarlar da değil.Bu ayarlarda kayıt kalitesi nasıl oluyor hocam? Cidden iyi bir ayarsa yapabilirim. NVENC ile kayıt alıyorum ben de.
Laptopta ısınma yapabilir :/O işlemci ölür öyle.
CQ yükselterek ayarları düşürebilirsiniz veya B-frames 1 olabilir.Laptopta ısınma yapabilir :/
Output Mode Basitteyken ''Kayıpsız Kalite'' modunda kayıt alıyorum şu an. Hangisi daha iyi olur?Güzel oluyor deneyebilirsiniz. Ağır ayarlar da değil.
Gelişmişe alıp NVENC kullanın kayıpsız gösteriyorsa şu an x264.Output Mode Basitteyken ''Kayıpsız Kalite'' modunda kayıt alıyorum şu an. Hangisi daha iyi olur?
2070 Super için bu ayarı değiştirerek kaliteyi artırabilir miyim acaba? Nasıl yaparım veya
Konu Sahibi için dedim zaten onu. Dediğiniz ayarlar daha detaylı, elinize sağlık.CQ yükselterek ayarları düşürebilirsiniz veya B-frames 1 olabilir.
Gelişmişe alıp NVENC kullanın kayıpsız gösteriyorsa şu an x264.
Bu ayarlar laptopta ısınma yaparmı?Çıkış modunu "Gelişmiş" yapıp kayıt ayarlarına gidiniz, sonra da bu ayarları yapınız.
Alıntıyı görüntüle
Yapabilir yaparsa B-frames 1 yapınız ve CQ yükseltiniz. Denemeden bilinemez.Bu ayarlar laptopta ısınma yaparmı?
Gelişmiş ayarlar daha uygun bence bu çok az detaylı.Konu Sahibi için dedim zaten onu. Dediğiniz ayarlar daha detaylı, elinize sağlık.
Alıntıyı görüntüle
Benim ayarlar şuanda böyle.
Dediğiniz ayarı yaptım, CQ 17'den düşerse kalite artar mı?Gelişmişe alıp NVENC kullanın kayıpsız gösteriyorsa şu an x264.
Yani 1 olabilir dediniz ya, 2-3 olursa kaliteye nasıl etki eder?Dediğiniz ayarı yaptım, CQ 17'den düşerse kalite artar mı?
Veya B-Frames dediğinizin ayarını nasıl yaparım hocam?