OBS Sesimi Kısık Kaydediyor

Reaksiyon skoru
3
Merhaba, ufak bir sorunumla bu makaleyi yazma gereği duydum umarım yardımcı olabilirsiniz.

Şimdi daha önceden OBS Streamelements kullanarak yayın yapıyordum güzel az ayarlı sorunsuz kullanabiliyordum lakin sistemim formatlanınca eski ayarlarım gitti. Tekrar yayın yapmak istediğim için yine aynı şekilde OBS Streamelements yükleyip yayın yapmak istedim ama şöyle bir şey oldu benim sesim kısık gelmeye başladı, discord ve diğer programlarda sesim iyi geliyor lakin kayıt ve yayınlarda sesim kısık geliyor
indir.png

Bu görüntü benim OBS ses karıştırıcım burada kırmızı kare içerisinde olan mikrofon ses düzeyim
Turuncu okun gösterdiği benim sesimi kaydediyor
Sarı okun gösterdiği de benim sesimi kaydediyor ama yayın ve kayıta bu sesim gidiyor turuncu okun gösterdiği sesim de gidiyor ama cızıltı olarak gidiyor bağırsam bile dahi sesi gitmiyor Discord sesimi çok iyi algılıyor bir oyuna giriyorum sesim iyi geliyor ama OBS sesimi kısık alıyor. Normal de bu iki çizgi birlikte hareket etmesi lazım ama ayarını bulamadım ikisini de aynı anda hareket ettirsem belki sorunum düzelecek.

Arkadaşlar bu ikiye ayrılmış sesimi nasıl birleştireceğim cızıltıyı algılıyor ama sesimi algılayamıyor filtre yok bir şey yok lütfen bir bilen yardımcı olsun.

fitrele gir gürülürtü fitresi var onu kaldur gürltü bastirma ekle mik iyi se - 30 değil -60 daya ve kazan var fitre ayarın kazan ekle sorunnu çözülür

Filtrelerin olduğu yeri ss atar mısın?

Mikrofonun üzerine sağ tıklayıp filtrelerden kazanç ı ekleyin ve kendinize göre ayarlayın. Özellikler kısmındanmıydı tam hatırlamıyorum ama bir yerden yine ses arttırılıyor diye hatırlıyorum. Biraz karıştırın bulursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri