Obs'de Video Kasiyor

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Sistemim imzada. Yayın değil normal kayıt alıyorum 10 bin bitrate'de + x264'de. Oyunu oynuyorum ve bir sorun olmuyor drop gibisinden. Ama videoyu izlediğimde aşırı kastığını görüyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Sıkıştırma oranı veya kaydetmeyi yaptığınız diskin hızı sorun olabilir bir çok şeyi değiştirirsek denemenizi öneririm kesin bir şey söylemesi zor

Sıkıştırma oranı veya kaydetmeyi yaptığınız diskin hızı sorun olabilir bir çok şeyi değiştirirsek denemenizi öneririm kesin bir şey söylemesi zor
Sıkıştırma yaptığımı zannetmiyorum ve m.2 ssdnin de yavaş kalacağına imkan vermiyorum. Sıkıştırma şeysine bakacam

Sıkıştırma yaptığımı zannetmiyorum ve m.2 ssdnin de yavaş kalacağına imkan vermiyorum. Sıkıştırma şeysine bakacam
Olmazsa bitrate'i düşürüp deneyin eğer sorun çözülüyorsa ideal bitrate için denemeler yapabilirsiniz

ssd kaynaklı da olabilir yada ekran kartı 1030 çok yeterli değil ama siz nasıl oyun oynuyorsunuz kaydıın alıyorsunuz kasma ssd dolu ise büyük ihtimal dolu değilse ve sağlığı iyi se ekran kartı yada obs yanlış ayardan kaynaklı da olabilir çzöemediyseniz yardim olurum

Geri