Evet olmuş.Kextler olan kısıma attım.Galiba şimdi doğru.
Alıntıyı görüntüle
Evet olmuş.Kextler olan kısıma attım.Galiba şimdi doğru.
Alıntıyı görüntüle
Tamam,boot ediyorum.Evet olmuş.
Teşekkürler hocam ! Klavye sorunsuz şekilde çalışıyor.Kurulumu yarın yapacağım.Evet olmuş.
Hocam mac os kuruldu.Ama mac os'un kurulu olduğu ssd gözükmüyor.Evet olmuş.
Nerede gözükmüyor?Hocam mac os kuruldu.Ama mac os'un kurulu olduğu ssd gözükmüyor.
EFI Mount sekmesinde mi görünmüyor?Hocam mac os kuruldu.Ama mac os'un kurulu olduğu ssd gözükmüyor.
EFI Mount sekmesinde mi görünmüyor?
Sistem bölüntüsünü Finder’de görememen normal zaten. Kurulumdan sonra gizleniyor o.Alıntıyı görüntüle
Tam olarak böyle.Ben diske mojave ismini vermiştim gözükmüyor şimdi.
Hocam orada görünüyor ama şimdi ben Cloveri SSD ye atmak istiyorum ama SSD finderda gözükmediği için işlemi yapamıyorum.Sistem bölüntüsünü Finder’de görememen normal zaten. Kurulumdan sonra gizleniyor o.
“Bu Mac Hakkında” kısmını açtığın zaman diskini görebilirsin.
O işlemi yapmak için Clover Configurator kullanman gerekiyor.Hocam orada görünüyor ama şimdi ben Cloveri SSD ye atmak istiyorum ama SSD finderda gözükmediği için işlemi yapamıyorum.
Evet,kurulum usbsinin içinde böyle bir dosya var.Bakıcam şimdi.O işlemi yapmak için Clover Configurator kullanman gerekiyor.
Hocam indirmem mi gerekiyor ? İzlediğim rehberde KEALEFIMJV diye bir tool kullanılıyor.Ve bilgisayarı internete bağlayamadığım için toolları indiremiyorum.O işlemi yapmak için Clover Configurator kullanman gerekiyor.
Kextleri nasıl yükleye bilirim ?İnternet için gerekli kextleri daha yüklemediğin için bağlanamıyorsun.
Bunu kullanman gerekiyor:
Download Clover Configurator 5.28.0.0 | mackie100 projects
Download Clover Configurator version: Clover Configurator Global Edition (>= 10.10)mackie100projects.altervista.org
Hocam tıkandım kaldım IOS bir telefonum olmadığı içinde telefondan dosyaları,kextleri aktaramıyorum.İnternet için gerekli kextleri daha yüklemediğin için bağlanamıyorsun.
Bunu kullanman gerekiyor:
Download Clover Configurator 5.28.0.0 | mackie100 projects
Download Clover Configurator version: Clover Configurator Global Edition (>= 10.10)mackie100projects.altervista.org