Neler Yeni

OC Hakkında bilgi almak istiyorum

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Selamlar herkese yeni alınan bir bilgisayarda OC yapmak ne kadar sağlıklı ve mantıklı ? Bunun yanında duyduğum kadarıyla ömrünü kısaltıyorlarmış biraz bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Doğru yaparsan hiç bir sıkıntı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
Selamlar herkese yeni alınan bir bilgisayarda OC yapmak ne kadar sağlıklı ve mantıklı ? Bunun yanında duyduğum kadarıyla ömrünü kısaltıyorlarmış biraz bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler
overclock ömrü kısaltmaz ve doğru yapılan overcolck sistemi daha verimli kılar

FreakyXd

80+ Silver
Doğru yaparsan sorun olmaz 1050 Ti yı overlock yaptım bi ara. ramlerede yaptım Rx 570 den iyi perfomans aldım :D

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım peki daha önce hiç yapmadım ryzen 3600 / i5 9400f arasında kaldım ryzen 1600 küsür tl i5 1300 küsür tl sizin öneriniz nedir veya 10. nesil mi alınmalı

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Aga bilmiyosan tecrübende yoksa bilene yaptır ama kendin yapıcaksan uzak dur bence her an alev çıkartırsın valla

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga bilmiyosan tecrübende yoksa bilene yaptır ama kendin yapıcaksan uzak dur bence her an alev çıkartırsın valla
arkadaşlarımın bildiğini biliyorum ama tabi ne kadar güvenilir bilmiyorum en kötü netten bakarım ama bu tarz fiyat farkıda arada bıraktı beni

weiwuer

80+ Bronze
oc şeydir şimdi hocam. hani bazı hayat kadınları, yani seks işçileri hani hamile kalır ya, işte bunun sonucunda halk dilinde doğan çocuğa böyle söylenir. ama sadece bizde sözylenir. ben çok ülke gezdim ve bu seks işçilerinin yaptığı şey her ülkede meslektir. sadece bizde hakaret olarak kullanılır.

Top Bottom