Neler Yeni

OC olmadığı halde OC Failed Hatası

babapro21

80+ Bronze
Hocam seni Abdullah abiye söyledim inşallah yardim ederler.
Screenshot_2022-04-23-13-17-56-112.jpg
...

babapro21

80+ Bronze
T

esekkur ederim insallah bakar cok sik bu hatayi almaya başladım
Abdullah hoca daha cevap yazana kadar.

Hicam bios a gir ayarları defoult yap.
Anakart Asus diyelim misal.
• Del e bas PC acikirken sonra biosacildiktan sonra F7 ye bas advenced mod acilcak sonra o yukarida belli yazilar yazıyor ya ordan klavyeyi saga dogru gotur exit yerine gel ordan ayarlarini sifirlayacak yer var bas... Sonra acilcak bekle.

UmutEren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Umut Eren Demirbağ
Abdullah hoca daha cevap yazana kadar.

Hicam bios a gir ayarları defoult yap.
Anakart Asus diyelim misal.
• Del e bas PC acikirken sonra biosacildiktan sonra F7 ye bas advenced mod acilcak sonra o yukarida belli yazilar yazıyor ya ordan klavyeyi saga dogru gotur exit yerine gel ordan ayarlarini sifirlayacak yer var bas... Sonra acilcak bekle.
Bios un ayarkarini varsayilana sıfırladım suan dediginiz gbi ama anakartim msi z490 tomahawk bakalim tekrar ayni hatai alicakmiyim en fazla 2 gune belli olur tesekkur ederiim tekrardan burdan ulasabilirmiyim size

babapro21

80+ Bronze
Bios un ayarkarini varsayilana sıfırladım suan dediginiz gbi ama anakartim msi z490 tomahawk bakalim tekrar ayni hatai alicakmiyim en fazla 2 gune belli olur tesekkur ederiim tekrardan burdan ulasabilirmiyim size
👍 Hocam haber edin.
Cidden cok üzülüyorum PC cinde birinin sorun olunca.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
arkadaşlar bilgisayarı açıyorum ve acılırken overclock failed hatası veriyor oc yapmadım stok halde işlemcim ne yapmalıyım daha öncede forum açmıştım ama çözücü yanıt alamadım bios pilini cıkarıp takmak işe yaramadı bozuk veya servıse gondermem gerek bı donanım mı var acaba lütfen yardım edermisinz
hata bu : https://forum.donanimarsivi.com/attachments/206c2e5b-eb46-479e-9581-9c38a1a96603-png.380793/
XMP Ayarların açık mı ?

UmutEren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Umut Eren Demirbağ

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
xmp acıkken yaptım docp nedir tekrar yapayımmı
DOCP=XMP' nin ASUS anakartlardaki ismi. Yani farklı bir şey değil. Test 0 error mu geçti? 0 error ise BIOS sürümün nedir?

Top Bottom