Neler Yeni

Öneri Oculus Quest 2 256 GB

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
Peki şimdi bunu almaya değer mi https://www.akakce.com/sanal-gercek...-2-256gb-all-in-one-vr-fiyati,1198781271.html ? / 256 gb olması ne demek / birde bunun içinde oda da algılama sensörü geliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam testi hd grafik ile yapmasına rağmen çok iyi gösteriyor ekran kartı değişiyor mu bilmiyorum bir bakın rtx 3060 ile testi tekrar yapın
yok rtx i kullandı bir yandan da alt+r ile nvida izleyicisini kullanıdım

hocam testi hd grafik ile yapmasına rağmen çok iyi gösteriyor ekran kartı değişiyor mu bilmiyorum bir bakın rtx 3060 ile testi tekrar yapın tam ekranda
1695232762980.png

1695232789693.png

hocam testi hd grafik ile yapmasına rağmen çok iyi gösteriyor ekran kartı değişiyor mu bilmiyorum bir bakın rtx 3060 ile testi tekrar yapın tam ekranda
tam ekrana nasıl alınıyor onu beceremedim

alt enter yapmama rağmen almıyor

Leaden_Viever

80+ Bronze
Peki şimdi bunu almaya değer mi https://www.akakce.com/sanal-gercek...-2-256gb-all-in-one-vr-fiyati,1198781271.html ? / 256 gb olması ne demek / birde bunun içinde oda da algılama sensörü geliyor mu

yok rtx i kullandı bir yandan da alt+r ile nvida izleyicisini kullanıdım
hocam 256gb içine oyun vb. şeylerde açabiliyorsunuz diye biliyorum ayarları var mı bir kurcalayın olmadı nvidia denetim masasından ayarlayın

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
hocam 256gb içine oyun vb. şeylerde açabiliyorsunuz diye biliyorum ayarları var mı bir kurcalayın olmadı nvidia denetim masasından ayarlayın
tamamdır hocam saolun yine sorum olursa özelden danışabilirim miyim ? / birde denetim masasından azıcık kurcaladım sonuçlar daha da iyi oldu
ekstradan tam ekran olmuyor hiç bir testte
1695233512169.png

Leaden_Viever

80+ Bronze
tamamdır hocam saolun yine sorum olursa özelden danışabilirim miyim ? / birde denetim masasından azıcık kurcaladım sonuçlar daha da iyi oldu
ekstradan tam ekran olmuyor hiç bir testte
Alıntıyı görüntüle
tabii ki de danışabilirsin zaten bu forumun amacı da bu;) ama konu açıp sorarsan herkes görür yardım etmeye çalışır
tam ekran nasıl yapıldığını internette araştırdım bulamadım ama vr kaldırır büyük ihtimalle rtx 3060

Son düzenleme:

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
tabii ki de danışabilirsin zaten bu forumun amacı da bu;) ama konu açıp sorarsan herkes görür yardım etmeye çalışır
tam ekran nasıl yapıldığını internette araştırdım bulamadım ama vr kaldırır büyük ihtimalle rtx 3060
saol hocam almaya karar verdim . elimde azıcık para biriksin ek kısa zamanda alıp kullanacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Walter White
Hocam Quest 3 çıkmasına 3 haftadan az kalmışken gerek var mı eski nesil almaya ?

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
dün sormayı unuttum ben vr gözlüğünü pc ye tahminen hangi girişe bağlıyacam ? ve ortalama kablo uzunluğu kaç cm ?

laptop bu https://www.vatanbilgisayar.com/msi...5-6-rtx3060-6gb-freedos.html#urun-ozellikleri

portlar da bunlar
1695294032550.png

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
https://www.akakce.com/sanal-gercek...-2-256gb-all-in-one-vr-fiyati,1198781271.html almaya değer mi / aldım diyelim rtx 3060 85 watt i7 11800h 16 gb ram w11 yeter mi
güzel kardeşim, bilgili ve uzun süre araştıran biri olarak geldim soruna cevap vermeye. Yakar diyen dallamayı takma, küçük veledin teki cevabından belli. Bende uzun süre quest 2 aradım, pc'nde sıkıntısız oynarsın. Oyunları steamden almanı öneririm, zira oyunlar daha ucuz. Ve gözlüğü 256gb değil de, 128 olarak düşün. Aradaki farka gider oyun alırsın steamden. Ben de alacaktım, fakat borç/harç olunca işin içinde kaldı öyle. Kiralarsın.com'dan kirala istersen dene. Çünkü bir süre sonra sıkılırsın diyorlar.

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
güzel kardeşim, bilgili ve uzun süre araştıran biri olarak geldim soruna cevap vermeye. Yakar diyen dallamayı takma, küçük veledin teki cevabından belli. Bende uzun süre quest 2 aradım, pc'nde sıkıntısız oynarsın. Oyunları steamden almanı öneririm, zira oyunlar daha ucuz. Ve gözlüğü 256gb değil de, 128 olarak düşün. Aradaki farka gider oyun alırsın steamden. Ben de alacaktım, fakat borç/harç olunca işin içinde kaldı öyle. Kiralarsın.com'dan kirala istersen dene. Çünkü bir süre sonra sıkılırsın diyorlar.
yok zaten steam den alıyorum oyunlarımı ve fazlaca vr destekli AAA oyunlarım var , birde de dediğim gibi kablo olayı nasıl

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
Bu hafta Meta Quest 3 çıkıyor ve yurtdışı fiyatı hemen hemen böyle olacak. Bekleyin derim.

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
Top Bottom