Öneri Oculus Quest 2 alınır mı?

cr4ck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
884
Bütçe
6000
Uzun zamandır VR almak istiyorum. Bir haftadır araştırma yaptım alınır mı alınmaz mı, iyi ve kötü yönleri nelerdir diye. Bir de size sormak istedim, sizce alınır mı?

Ben uzun zamandır oynayıp da sıkılmayan görmedim, genelde bir hevesle alınıyor. Birkaç oyun oynanıyor ve bir daha yüzüne bakılmıyor yeni oyun çıkana kadar. Farklı aktiviteler için kullanılabilir bence.

Ben uzun zamandır oynayıp da sıkılmayan görmedim, genelde bir hevesle alınıyor. Birkaç oyun oynanıyor ve bir daha yüzüne bakılmıyor yeni oyun çıkana kadar. Farklı aktiviteler için kullanılabilir bence.
Bende var 1 hafta oynayıp sıkılıdım

Ben olsam güzel bir bisiklet ve ekipman alırdım. Bisiklet-Bisiklet eldiveni-suluk-çanta-vs. Önümüz yaz. Benzin fiyatlarını göz önüne alınca dolmuşa da binilmez durumda. En iyi yatırım bisiklet olabilir

Uzun zamandır VR almak istiyorum. Bir haftadır araştırma yaptım alınır mı alınmaz mı, iyi ve kötü yönleri nelerdir diye. Bir de size sormak istedim, sizce alınır mı?
Amazondan al , 1/2 hafta kullan. Baktım hoşuna gitti kullanırsın. Sıkılırsan iade edersin.

Peki bişi soracam? Oculus pahalı maalesef onun yerine muadil ne önerebilirsiniz?

valla bence gereksiz daha.

Geri