Oda ısıtıcısı önerisi

Reaksiyon skoru
55
Bütçe
2000
Arkadaşlar bunun gibi bir ürün 10-15m² arası bir odayı soğukluğunu kıracak şekilde ısıtır mı
takipteyim banada lazım soba işi çok yorucu ve pis

vallahi hocam öyle doğalgaz gelmedi uğraşıp duruyoruz en sonunda böyle bişey arıyorum artık
bende de aynı durum gaz geldi ev sahibi taktırmam cebinden ver diyor :D ev desen ev değil de birikim yapabilmek için idare ediyoruz işte

bende de aynı durum gaz geldi ev sahibi taktırmam cebinden ver diyor :D ev desen ev değil de birikim yapabilmek için idare ediyoruz işte
bize geldiği an aboneliği alacağız her şey döşeli hazırda bekliyor :)
ilk defa gördüm yerden ısıtma mantığında mı odaya nasıl bir etkisi olur ki

babamlar köyde kullandığı için biraz biliyorum. gayet yeterli ısıtması oluyor ve ekstra dan ayakların direk ısındığı için çok tatlı hissiyatı oluyor :)

babamlar köyde kullandığı için biraz biliyorum. gayet yeterli ısıtması oluyor ve ekstra dan ayakların direk ısındığı için çok tatlı hissiyatı oluyor :)
tam emin olamadım odaya etkisi nasıl oluyor soğukluğu götürüyor mu

evet ısıtıyor ama uzun süreli kullanım nasıl olur çok bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama faturaya diğer cihaz kadar yansımıyor

Arkadaşlar bunun gibi bir ürün 10-15m² arası bir odayı soğukluğunu kıracak şekilde ısıtır mı
11 dilimli kumtel kullanıyorum memnunum ancak çok yakıyor gibi hatırlıyorum. Bu sene yakmadım hiç. Ofiste 15 metrekare odada kullanıyorum, arakat değil zemin kat, yerler laminant ve halısız. Bence arakatta ve halı vs varsa 20 metrekareye yine yeter.

Bu arada senin gösterdiğin konvektör diye geçiyor bendeki yağlı radyatör. Tam farklarını bilmiyorum, geçen sene bimde piyasadan 600 lira daha ucuzdu diye çok araştırmadan almıştım.

Geri