Odaklanamıyorum ! Yardım !

James Gg

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,787
Pc topluyorum şuan parçalarım kargoda beynim sürekli oraya gidiyor "acaba pahalı mı aldım, acaba kargoda zarar görür mü, keşke bı üstünü alsaydım" gibi kendi kendime konuşuyorum

3 ay sonra bursluluk sınavına gireceğim ve çok kazanmak istiyorum 9.sınıf ilk döneminden soruyorlarmış zaten zor konu ya 1 ya 2 tane var.(2 sene alıcam kazanırsam bu sene ki burslar 1300 bandında olucak deniyor hiç yoktan iyidir .d)

Ama hatırlamam için tekrar vs. Yapmam gerekiyor sözel dersler yerine bı süre sayisallara mı çalışmalıyım acaba ? Tarih edb bakarken full dikkatim dağılıyor

Pc topluyorum şuan parçalarım kargoda beynim sürekli oraya gidiyor "acaba pahalı mı aldım, acaba kargoda zarar görür mü, keşke bı üstünü alsaydım" gibi kendi kendime konuşuyorum

3 ay sonra bursluluk sınavına gireceğim ve çok kazanmak istiyorum 9.sınıf ilk döneminden soruyorlarmış zaten zor konu ya 1 ya 2 tane var.

Ama hatırlamam için tekrar vs. Yapmam gerekiyor sözel dersler yerine bı süre sayisallara mı çalışmalıyım acaba ? Tarih edb bakarken full dikkatim dağılıyor
Bursluluk sınavı zaten çantada keklik bir sınav hocam biraz matematik biraz edebiyatla kazanırsınız.

Bursluluk sınavı zaten çantada keklik bir sınav hocam biraz matematik biraz edebiyatla kazanırsınız.
Geçen sene girdi bana hocam kolay diye çalışmadım bu senede kazanmazsam kanser olucam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay da olsa net fazla yapmam gerekiyor

Eğer için rahat etmesini istiyorsan neyi ne kadara aldığını yaz. Uygun mu değil mi söyleyelim.

Görmez. İnşallah

Dert etme bu kadar. En iyi sisteme sahip olsan bile aynı şeyleri yapıyorsun ne de olsa.
Soruları kafamdan attım bu arada xd

İyi aldım ya genel olarak

R3 2200g
16gb ram
A320mk
500w PSU cooler master

2750₺

Bı kaç gün oynayıp satarım beğenmeszem 😄

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: 1905
Soruları kafamdan attım bu arada xd

İyi aldım ya genel olarak