Neler Yeni

Öneri Odama figür önerisi.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

KlausM

80+ Silver
Yorumlarınız için tşk <3

The GodFather

80+ Silver

Kontfire

80+ Silver
1 figür ortalama kaç TL'ye geliyor? Bir de basım sonrası ne kadar zamanınızı alıyor (boyama vs.) ?
Ortalama 15cm lik bir figür desteklerle birlikte 150gram tutuyor. Filamentin kilosu markalara göre değişiyor hocam hesaplayabilirsiniz. Basım süresi 24 saat falan sürer ama basım kalitesi ve hızına göre değişir, oradan da 1 lira elektrik tutar sanırım. Basım düzgün çıkarsa destekleri çıkarmak ortalama 1 saat sürse, zımpara 2 saat civarı ama bu dediklerim tamamen rastgele, çünkü çok fazla değişir yapilan ayarlara göre. Boyama da ürüne göre değişir ama ortalama 6 saat diyebilirim. tabii ki el melekesi, kullanılan fırça ve teçhizat kalitesi ve deneyime göre değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ellerinize sağlık, profesyonel olmasanız da gayet güzel duruyor figürler. Umarım kendinizi bu konuda geliştirirsiniz.
Aga nasıl profesyonel değilsin mis gibi olmuş işte
Nazgul ve 2. Resimdeki karakter efsane olmuş
Sağolun dostlar ❤️

The GodFather

80+ Silver
Ortalama 15cm lik bir figür desteklerle birlikte 150gram tutuyor. Filamentin kilosu markalara göre değişiyor hocam hesaplayabilirsiniz. Basım süresi 24 saat falan sürer ama basım kalitesi ve hızına göre değişir, oradan da 1 lira elektrik tutar sanırım. Basım düzgün çıkarsa destekleri çıkarmak ortalama 1 saat sürse, zımpara 2 saat civarı ama bu dediklerim tamamen rastgele, çünkü çok fazla değişir yapilan ayarlara göre. Boyama da ürüne göre değişir ama ortalama 6 saat diyebilirim. tabii ki el melekesi, kullanılan fırça ve teçhizat kalitesi ve deneyime göre değişir.

Sağolun dostlar ❤️
2. Resimdeki karakter nedir

wake up to reality

80+ Silver

Sağolun dostlar ❤️
İnternetten baktım da 1kg 190TL kalitesini bilmiyorum ama 1 figür yaklaşık 30TL'ye geliyor

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ne alaka ne alaka
Din şakaya gelmez oyuna gelmez bilmez misin? Eğer şaka amaçlı Ben Yahudi oldum desen bile artık yahudisindir tevbe etmen gerekir. Bu şekilde bir film oyun karakterine tanrı dersen de ona tanrı vasıfları vermiş olursun. Bu vasıfları taşıyabilecek tek Allah olduğu içinde o karakteri ilahlaştırmış olursun. buda caiz bir şey değil.

Lowe

80+ Bronze
Din şakaya gelmez oyuna gelmez bilmez misin? Eğer şaka amaçlı Ben Yahudi oldum desen bile artık yahudisindir tevbe etmen gerekir. Bu şekilde bir film oyun karakterine tanrı dersen de ona tanrı vasıfları vermiş olursun. Bu vasıfları taşıyabilecek tek Allah olduğu içinde o karakteri ilahlaştırmış olursun. buda caiz bir şey değil.
tm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,948
Son üye
QuantinTarantino
Top Bottom