"thorxium"
80+ Bronze
Bilmem, içinde çıkar onun 3,4 tane.Bu sefer arı kazanır gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yuva yapabilirmi tek başına ?
Bilmem, içinde çıkar onun 3,4 tane.Bu sefer arı kazanır gibi
kanka şahsen masaya oturup karşılıklı bir ateşkes imzalaman gerektiğini düşünüyorum. evinin bir odasını, en kötü bir kısmını ona devredebilirsinBu sefer arı kazanır gibi
Bence hepiniz gelin girek odaya hangimiz fedakarlık yaparsa heykelini yaptıralımHocam arının karşısına geçip * Ezik ben daha üstün bir canlıyım* diye bağır rencide olup gidecektir.
Hocam şaka falan arı cidden buysa odayı salıp ecelinin gelmesini bekliceksiniz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Arı bu hocam
Arı bu hocam
hocam maalesef arı bu yani arasam bile dalgamı geçiyorsunuz dicekler yuva yapsa naparım benHocam şaka falan arı cidden buysa odayı salıp ecelinin gelmesini bekliceksiniz.
hocam arı bu değil büyük ihtimalle o anlık heyecanla yanlış gördünüz , yaban arılarınız tek başına yuva yapmaları için çamura ihtiyaçları var onuda yapamaz , yani en iyisi odaya girmek ama gözlük falan takın yüz ne olursa olsun tehlikeli bölge.hocam maalesef arı bu yani arasam bile dalgamı geçiyorsunuz dicekler yuva yapsa naparım ben
yaw adam zaten gtunden korkuyor iyice korkutmasanızaZehirli falan galiba tam dediğin ise,
"Zehirleri oldukça toksik. Lokal doku çürümesine neden oluyor. Yaranın etrafındaki dokunun eridiği görülüyor. Birçok arı sokmasına maruz kalırsanız, doku çürümesi ve zehir dolaşım sisteminize giriyor ve organlarınızı etkilemeye başlıyor. Birden fazla arı sokması ölümcül oluyor. Bu nedenle ölümler yaşandı."
Sen kaç evden.
Bu mu?
Hocam bu değil renkleri biraz daha kapalı koyuZehirli falan galiba tam dediğin ise,
"Zehirleri oldukça toksik. Lokal doku çürümesine neden oluyor. Yaranın etrafındaki dokunun eridiği görülüyor. Birçok arı sokmasına maruz kalırsanız, doku çürümesi ve zehir dolaşım sisteminize giriyor ve organlarınızı etkilemeye başlıyor. Birden fazla arı sokması ölümcül oluyor. Bu nedenle ölümler yaşandı."
Sen kaç evden.
Bu mu?
Şimdi bir şey olmasın arı şe etcem diye ondan yazdım sdfghgfd.yaw adam zaten gtunden korkuyor iyice korkutmasanıza
hiçbir şey olmaz kardeşim mont falan giy en kötü lap lup giriş at dışarı hayvanı
Reis arı olduğuna eminim 2 kere gördüm renkleri koyu ve kocamanhocam arı bu değil büyük ihtimalle o anlık heyecanla yanlış gördünüz , yaban arılarınız tek başına yuva yapmaları için çamura ihtiyaçları var onuda yapamaz , yani en iyi odaya girmek ama gözlük falan takın yüz ne olursa olsun tehlikeli bölge.
Aynı boyutta ve fiziksel özellikleri aynı ise renginin önemi yok bence.Hocam bu değil renkleri biraz daha kapalı koyu
Olayı anlatıyım ben oyun oynuyodum sonra bi anda duvara tosladı sonra sehpanın arkasına düştü uzansam bakarım ama bakmadım hemen kapıya doğru gittim çünkü düşmeden gördüm kocamandı ilk başta örümcek fln zannettim sonra bekledim duvara tırmandı bi baktım arı kcaman ve renkleri biraz koyu sonra hemen koştum salona annem normal arı sannetti girdik cam fln açık annem gitti diye camı kapattı annem çıktı odadan odaya son kez bakıyodum gördüm sonra kapattım kapıyıyaw adam zaten gtunden korkuyor iyice korkutmasanıza
hiçbir şey olmaz kardeşim mont falan giy en kötü lap lup giriş at dışarı hayvanı