Nasıl anlatmami istersinOdam tam olarak bu şekilde benim için tek önemli olan şey masanın ve yatağın uzun kısmının yan yana olması
düzenlemede bana fikir verebilirmisiniz
Sehpa ne içinOdam tam olarak bu şekilde benim için tek önemli olan şey masanın ve yatağın uzun kısmının yan yana olması
düzenlemede bana fikir verebilirmisiniz
kasayı koymak için masa 120-150 cm genişliğinde ama sorun şu kasa yukarıda olursa tekmelerim gibime geliyor bu arada masayı yatağın yanında isteme nedenim monitör koku alıp yatağa uzanıp bişeyler izlemek-oynamakNasıl anlatmami istersin
Yazarak mi çizerek mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sehpa ne için
L masa Alınabilirkasayı koymak için masa 120-150 cm genişliğinde ama sorun şu kasa yukarıda olursa tekmelerim gibime geliyor bu arada masayı yatağın yanında isteme nedenim monitör koku alıp yatağa uzanıp bişeyler izlemek-oynamak
çizerek çok iyi olur
bişey almak istemiyorum belki sehpayı dışarı çıkarırım ama yinede kolla kullanacağım masa yatak yan yan olsun istiyorum şuanda bu halde ama odanın ortasında olmask garip duruyor yatağınL masa Alınabilir
Olursa bakılır sehpanin çıkması güzel dururbişey almak istemiyorum belki sehpayı dışarı çıkarırım ama yinede kolla kullanacağım masa yatak yan yan olsun istiyorum şuanda bu halde ama odanın ortasında olmask garip duruyor yatağı
yatak ve masanın uzunlamasına yan yana olmalı ki zaten yatak odanın 1/3ü öyle söyleyeyim sizin dediğiniz gibi koyduğumda sehpa-masa-dolap sığmıyor yan yanaOlursa bakılır sehpanin çıkması güzel durur
Bi dkyatak ve masanın uzunlamasına yan yana olmalı ki zaten yatak odanın 1/3ü öyle söyleyeyim sizin dediğiniz gibi koyduğumda sehpa-masa-dolap sığmıyor yan yana
demek istediğimi anladın değil miBi dk
Yakışırkısaca bundan yapıcam![]()
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
demek istediğimi anladın değil mi