Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,968
kim kime bedava 25000 bin versin

yoksayılmış içeriği açtığımda niye hiç şaşırmadım
kim kime bedava 25000 bin versin
niye şaşırıyorsun ki niye engelledin merak ediyorum
yoksayılmış içeriği açtığımda niye hiç şaşırmadım
28.200 küsür olur muBu sistemi ne için kullanacağım;
-> Sanal Sistem (virtual box)
-> Oyunlarda Video Kayıtları (OBS 240FPS veya 140FPS)
-> Video Düzenleme ve Render
-> Photoshop, After Effects, Sony Vegas Pro gibi programları rahat çalıştırabilecek.
-> Sürekli farklı oyunlarda videolar çekeceğim SSD'nin çok hızlı olmasını istiyorum, gerekirse ssd olarak bütçenin dışına çıkılabilir (boyut önemli değil hız önemli)
Bütçem 25000 (ssd nin hızı için bütçe aşılabilir.)
Eğer güzel bir sistem toplanırsa, alacağım sistemi yapan arkadaşa istediği bir oyundan hediye kartı, oyun için para verebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Furkan Karagülle davetlisiniz![]()
Bu sistemi ne için kullanacağım;
-> Photoshop, After Effects, Sony Vegas Pro gibi programları rahat çalıştırabilecek.
-> Sürekli farklı oyunlarda videolar çekeceğim SSD'nin çok hızlı olmasını istiyorum, gerekirse ssd olarak bütçenin dışına çıkılabilir (boyut önemli değil hız önemli)
Eğer güzel bir sistem toplanırsa, alacağım sistemi yapan arkadaşa istediği bir oyundan hediye kartı, oyun için para verebilirim.
28.200 küsür uygunsa diye atıyorum yada sistemi bütçene göre ayarlayabilirsinBu sistemi ne için kullanacağım;
Bu sistemi ne için kullanacağım;
Bu özelleştirmeler ile de güzel28.200 küsür uygunsa diye atıyorum yada sistemi bütçene göre ayarlayabilirsin
https://www.qp.com.tr/qp-rog-titan-ryzen-5-5600x-16gb-rtx-3070-ti-8gb-500gb-m-2-ssd-oyun-bilgisayari
özelleştir yaptıktan sonra oluşan tablo
- Kasa:
1 x Asus TUF Gaming GT301 ARGB Temperli Cam Mid-Tower ATX Bilgisayar Kasası- İşlemci:
1 x AMD Ryzen 7 5800X 3.8-4.7 GHz 8 Çekirdek 7nm AM4 İşlemci- Anakart:
1 x ASUS Prime X570-P AM4 ATX Anakart- Ekran Kartı:
1 x Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 OC Edition V2 LHR 10GB 320 Bit Ekran Kartı - Sistem- RAM:
1 x Corsair Dominator Platinum RGB 32GB (2X16GB) DDR4 3000MHz CL15 Siyah RGB Ram- SSD:
1 x Samsung 980 PRO 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 2280 SSD (7000 MB/s Okuma - 5000 MB/s yazma)- Güç Kaynağı:
1 x Asus TUF Gaming 750B 80+ Bronz 750W Güç Kaynağı- Soğutma:
1 x Asus ROG Strix LC 360 İşlemci Sıvı Soğutma Sistemi- HDD:
1 x Western Digital Blue WD10EZEX 1TB 7200RPM Sata 3.0 64MB 3.5" Sabit Disk- Aksesuar:
1 x Seçili ürün Yok- Monitör:
1 x Seçili Monitör Yok- İşletim Sistemi:
1 x Seçili ürün Yok
fiyat:28.278,00 (dipnot:eskiden nakit alımda %2 yada 3 iskonto yapıyorlardı fiyattan iletişime geçebilirsin
sıvı sogutmayı düşük model alıpta fiyatı indirme imkanın var 1k kadar
kalite performans odaklı olsun dedimBu özelleştirmeler ile de güzel
İşiniz cpu bazlıysa bunu tavsiye ederim psu yuda alınırsa on numara sistem ama amd tabanlı daha performanslısı var mr beastin attığıda iyiİşlemci 5900X![]()
Fenix Gold | AMD Ryzen 5 7600 | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart X570 plus
RAM Pro SL RGB
SSD CS3040 XLR8
Bir de buna Arctic Liquid III takarsan 10 numara sistem.
Papara NO'yu atıyorum özelden
Ram 16 ya indirip hdd yi çıkartırsan 1000 tl+ düşer fiyatkalite performans odaklı olsun dedim. yoksa bi yerden kısıp diğer yere verirsek işlemciyi belki 5900x yapılabilir
Bi SSD'de sıkıntımız var o kadarı da olsun.İşiniz cpu bazlıysa bunu tavsiye ederim psu yuda alınırsa on numara sistem ama amd tabanlı daha performanslısı var mr beastin attığıda iyi