Neler Yeni

Odyssey G65B Teknosadan alinir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Egemen
Bütçe
10.000
Arkadaslar merhaba daha onceden teknosadan monitor alan varmi ? Bu monitoru alsam teknosa magazasina soylesem oradan teslim alirken Urunu acip test etme sansim var midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
miraç
Yanlış Bilgilendirme
Arkadaslar merhaba daha onceden teknosadan monitor alan varmi ? Bu monitoru alsam teknosa magazasina soylesem oradan teslim alirken Urunu acip test etme sansim var midir ?
sorduğum soruları cevaplarmısın

ekran kartın ne
monitörün amacı ne olucak
ekran yatay ya da düz olması önemlimi

bunlaerı cevaplarsan elimde daha iyisi var bundan
Mesaj otomatik birleştirildi:

EĞER KARTIN NVIDIA İSE BU DAHA İYİ SENİNKİNDEN
https://www.hepsiburada.com/samsung...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.43.8

KARTIN AMD İSE SENİN ÖNERDİĞİN İYİ AMA ALICAĞIN 1080P OLSUN 2K GEREKSİZ BİŞE BANA GÖRE OYUNLARDA 1080P GAYAT YETERİ DÜZELDE EĞER OYUN İÇİN ALMİCAKSAN O BAŞKA VE ŞİMDİ SENİNKİNİ + LARINI VE - LERİNİ GÖSTERCEM SONRADA BENİMKİNİN

Odyssey G65B​

+27 İNÇ
+Hoparlör
-2k

Odyssey G4
+NVIDIA (G-Sync)
+ucuz
-Hoparlör yok

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ekran kartın ne

https://www.hepsiburada.com/samsung...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.43.8

KARTIN AMD İSE SENİN ÖNERDİĞİN İYİ AMA ALICAĞIN 1080P OLSUN 2K GEREKSİZ BİŞE BANA GÖRE OYUNLARDA 1080P GAYAT YETERİ DÜZELDE EĞER OYUN İÇİN ALMİCAKSAN O BAŞKA VE ŞİMDİ SENİNKİNİ + LARINI VE - LERİNİ GÖSTERCEM SONRADA BENİMKİNİN

Odyssey G65B​

+27 İNÇ
+Hoparlör
-2k

Odyssey G4
+NVIDIA (G-Sync)
+ucuz
-Hoparlör yok
G3 ve G4 Rezalet otesi bir model. Monitorler sadece ozellige gore karsilastirilmaz onemli olan panelin kalitesi. Yillarca insanlar bu iki modelden cok cekti @Fantastiktürk daha iyi aciklayacaktir.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ekran kartın ne

Odyssey G65B​

+27 İNÇ
+Hoparlör
-2k

Odyssey G4
+NVIDIA (G-Sync)
+ucuz
-Hoparlör yok
Bunların bot falan olduğunu düşünüyorum. Bu tip Türkçesi bozuk bot gib mesaj yazan sayısı çoğaldı sanki. Hepsi birbirine benziyor.

Uydurma hepsi bu arada.

Edit: Yav... Şu mesaja cevap yazmak zorunda olmak canımı sıkıyor ama ne olur ne olmaz yazayım anlamayan arkadaşlar vardır falan:
+ G6'da da G-sync var. Dolayısı ile ekran kartı markası tamamen alakasız.
+ 2K gereksiz falan değil. Bu "Videoyu 4K yerine 1080P izleyin 4K gereksiz" demek gibi bi saçmalık. Yüksek çözünürlük=yüksek netlik=daha iyi görüntü. Nasil eskiden 720P-1080p varsa günümüzde de trend 2K'ya kayıyor eskinin 1080P'si günümüzün 2K'sı gibi. Çünkü daha ucuza daha performanslı donanımlar çıkıyor ve ekranlar ucuzluyor.
+ G4 ile G6 aynı klasman bile değil. G4 1080P. G6 2K. Ayrıca G6 çok iyi olan cok nadir VA'lardan. Alt, kendi ve ust fiyatındaki IPS'ler halt yemiş bu modelin yanında (Bazı sorunları var o yüzden herkese önermiyoruz konularıma bakın.). Hangi insan G4 daha iyi der?
+

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
miraç
Bunların bot falan olduğunu düşünüyorum. Bu tip mesaj yazan sayısı çoğaldı sanki.

Uydurma hepsi bu arad. Az aklı olan mesajın zeka seviyesinin oda sıcaklığında olduğunu anlayabilir zaten.

Edit: Yav... Şu mesaja cevap yazmak zorunda olmak canımı sıkıyor ama ne olur ne olmaz yazayım anlamayan arkadaşlar vardır falan:
+ G6'da da G-sync var.
+ 2K gereksiz falan değil. Bu "Videoyu 4K yerine 1080P izleyin 4K gereksiz" demek gibi bi saçmalık. Yüksek çözünürlük=yüksek netlik=daha iyi görüntü. Nasil eskiden 720P-1080p varsa günümüzde de trend 2K'ya kayıyor eskinin 1080P'si günümüzün 2K'sı gibi. Çünkü daha ucuza daha performanslı donanımlar çıkıyor ve ekranlar ucuzluyor.
+ G4 ile G6 aynı klasman bile değil. G4 1080P. G6 2K. Ayrıca G6 çok iyi olan cok nadir VA'lardan. Alt kendi ve ust fiyatındaki VA'lar halt yemiş bu modelin yanında (Bazı sorunları var o yüzden herkese önermiyoruz konularıma bakın.). Hangi aklı yerinde insan G4 daha iyi der? Bot degilse monitörün m'sinden anlamıyor.
+
Neye göre verdin bu kararı.
Ben adamın ne kullandığını öğrenmeye calısip öyle yardimci olmaya çalışacak ben adam ne için kulanıcam onu bilmeden nasıl monitör onericem ne olucak monitörün amacı bilmem gerek ki ona göre soylicem iyi mi? kötümü
Adamın NVIDIA kart kulanıyosa bu monitör iaini görmez AMD ise görür onu söylemek için sorduğum 3 soru

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neye göre verdin bu kararı.
Ben adamın ne kullandığını öğrenmeye calısip öyle yardimci olmaya çalışacak ben adam ne için kulanıcam onu bilmeden nasıl monitör onericem ne olucak monitörün amacı bilmem gerek ki ona göre soylicem iyi mi? kötümü
Adamın NVIDIA kart kulanıyosa bu monitör iaini görmez AMD ise görür onu söylemek için sorduğum 3 soru
Ben de diyorum ki Nvidia AMD ile zerre alakası yok zira G-sync de Free-sync de destekliyor bu monitör.

Arkadaşin amacını ben zaten biliyorum diğer konularda konuştuk. Kaldı ki ne için kullanacak olursa olsun G6 her alanda daha iyi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunların bot falan olduğunu düşünüyorum. Bu tip Türkçesi bozuk bot gib mesaj yazan sayısı çoğaldı sanki. Hepsi birbirine benziyor.

Uydurma hepsi bu arada.

+ G6'da da G-sync var. Dolayısı ile ekran kartı markası tamamen alakasız.
+ G4 ile G6 aynı klasman bile değil. G4 1080P. G6 2K. Ayrıca G6 çok iyi olan cok nadir VA'lardan. Alt, kendi ve ust fiyatındaki IPS'ler halt yemiş bu modelin yanında (Bazı sorunları var o yüzden herkese önermiyoruz konularıma bakın.). Hangi insan G4 daha iyi der?
+
Hocam ben arkadasa inanin aslinda cevap dahi vermek istemedim cunku bir insanin bir amip kadar gelismemis veyahut bu kadar hicbirsey hakkinda bilgisi olmamasini anlayamadim. Nasil hayatta kaliyor onu da bilmiyorum. 2k monitorun eksi yonlerine 2k olmasi yazmis arkadas. Yani inanin aslinda kale alip sizi etikletledigimden hata bende diye dusunuyorum.

Top Bottom