Neler Yeni

OEM Keyler Nedir? Bilgisayarım Gerçekten Güvenli Kalır mı?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
O keylerin çalıntı kredi kartları ile alınıp satilanlari var elinde patlama olasılığı var alan kişinin
Hayır hepsi öyle değil şirketler için üretilen keyler var mesela 1 key 5000 pc de kullanılıyor 5001 olduğunda key patlıyor yenisini alman gerekiyor.

Feruhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ferhat
1000 TL civarı olan bir ürünün 40-50tl ye satılması beni korkutuyor. Mesela ortak kodu kullanan bir kod çıkarsa benim bilgisayarıma erişme gibi şeyler olur mu? Gerçekten güvenilir mi?
Dostum peki deneme sürümü neden kullanmiyorsun ki

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayır hepsi öyle değil şirketler için üretilen keyler var mesela 1 key 5000 pc de kullanılıyor 5001 olduğunda key patlıyor yenisini alman gerekiyor.
Hepsi öyle demedim bir yöntem oda genellikle eski Windows 7 keylerini kullanıyorlar diye biliyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
1000 TL civarı olan bir ürünün 40-50tl ye satılması beni korkutuyor. Mesela ortak kodu kullanan bir kod çıkarsa benim bilgisayarıma erişme gibi şeyler olur mu? Gerçekten güvenilir mi?
Kodlar ortak kullanılan kod olabilir ama senin bilgisayarına erişme gibi bir imkanı yok.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Bence her zaman Windowsun Orijinalini almak gerekir 40 veya 50 TL ye Windows satın almak saçma adam bu işten nasıl kar edicek 1000tl Windows elinde çok sayıda var hemde genellikle o satıcılarda çok sayıda bulunur steam cüzdanı gibi bence paran varsa Orijinalini al derim :D
O keylerin çalıntı kredi kartları ile alınıp satilanlari var elinde patlama olasılığı var alan kişinin
40,50 TL lik keyler sadece sağ alttaki yazıyı siler baska birsey bekleme orjinallle alakası bile olmaz
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum.

Sizin de bu konuya gönderdiğim mesajımı okumanızı tavsiye ediyorum;

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Elde edilis yolları yazdığım gibidir.
O şekilde değil, çalıntı değil ve KEY'lerin farklı özellikleri var. Fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. Ben ilk kez sizden çalıntı aldıklarını duydum. Emin olmadan bu kadar rahat konuşmayın.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O şekilde değil, çalıntı değil ve KEY'lerin farklı özellikleri var. Fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. Ben ilk kez sizden çalıntı aldıklarını duydum. Emin olmadan bu kadar rahat konuşmayın.
Can değer bu konu hakkındaki videosundan duydum çalıntı olduklarını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Can değer bu konu hakkındaki videosundan duydum çalıntı olduklarını hepsi değil ama şans işi

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Aynen cmd üzerinden yapıp pc bot olsun değil mi?
Ne alakası var acaba? Lisans etkinleştirme servisi ile yapılıyor. Bot ne alaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir üstünde çalıntı yazmıyor sonucta
Çalıntı olanın çalıntı olduğu bellidir. Attığım linki bir okuyun, üç tür KEY söyledim, hepsinin fiyatı farklı. Ayrıca adam OEM KEY bulsa kendi kullanır, o kadar saf biri olduğunu sanmıyorum.

Top Bottom