Neler Yeni

oem korsana girer mi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hayatımda ilk kez bi cihazıma windows 10 kurdum internetten pro key buldum 30 tl ye indirimli sizce korsanmı oem
oem korsana girer mi?
bana sıkıntı çıkartır mı?

TangBoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alperen Yıldırım
hayatımda ilk kez bi cihazıma windows 10 kurdum internetten pro key buldum 30 TL ye indirimli sizce korsanmı oem
oem korsana girer mi?
bana sıkıntı çıkartır mı?
Para vermene hiç gerek yok deneme sürümü kurup internette tam sürüm yapma videolarını bulabilirsin

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Hayır.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hayır. korsan değil.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para vermene hiç gerek yok deneme sürümü kurup internette tam sürüm yapma videolarını bulabilirsin
korsana bulaşmak istemiyorum zamanında hep kullandım hep bi sıkıntı

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 15tl ye buldum aldım dostum windows 10 enterprise çıktı kod hemde windows 10 pro un bütün özelliklerine sahip ek olarak 2 özelliği daha vardı aklıma gelmedi yani daha da ucuza bulabilirsin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
artık temiz bi sayfanın vakti geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 15tl ye buldum aldım dostum windows 10 enterprise çıktı kod hemde windows 10 pro un bütün özelliklerine sahip ek olarak 2 özelliği daha vardı aklıma gelmedi yani daha da ucuza bulabilirsin.
ne kadardır kullanıyon ve sıkıntı çıkarttı mı

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
artık temiz bi sayfanın vakti geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadardır kullanıyon ve sıkıntı çıkarttı mı
Hayır sıkıntısı yok çıkaramaz zaten bu kodlar yasaklı kodlar değil ve tamamen sağlıklı güvenli yerden alırsan sorunsuz şekilde kullanırsın 1 haftadır kullanıyorum. Daha öncede eski sistemime oem key almıştım sıkıntı çıkmadı laptopa da aldım aynı şekilde formatladım hatta onu ürün anahtarı silinmedi aynı şekil kullanıyorum etkin halde

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır sıkıntısı yok çıkaramaz zaten bu kodlar yasaklı kodlar değil ve tamamen sağlıklı güvenli yerden alırsan sorunsuz şekilde kullanırsın 1 haftadır kullanıyorum. Daha öncede eski sistemime oem key almıştım sıkıntı çıkmadı laptopa da aldım aynı şekilde formatladım hatta onu ürün anahtarı silinmedi aynı şekil kullanıyorum etkin halde
nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gamesatis. Comdan aldım fakat oradaki satıcıyı hatırlamıyorum yorumlara ve puana bakarak alabilirsin.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Top Bottom