Para vermene hiç gerek yok deneme sürümü kurup internette tam sürüm yapma videolarını bulabilirsinhayatımda ilk kez bi cihazıma windows 10 kurdum internetten pro key buldum 30 TL ye indirimli sizce korsanmı oem
oem korsana girer mi?
bana sıkıntı çıkartır mı?
ne kadardır kullanıyon ve sıkıntı çıkarttı mıBen 15tl ye buldum aldım dostum windows 10 enterprise çıktı kod hemde windows 10 pro un bütün özelliklerine sahip ek olarak 2 özelliği daha vardı aklıma gelmedi yani daha da ucuza bulabilirsin.
valla hep öyle kullandım daha hiç bir sıkıntsıını görmedimkorsana bulaşmak istemiyorum zamanında hep kullandım hep bi sıkıntı
Hayır sıkıntısı yok çıkaramaz zaten bu kodlar yasaklı kodlar değil ve tamamen sağlıklı güvenli yerden alırsan sorunsuz şekilde kullanırsın 1 haftadır kullanıyorum. Daha öncede eski sistemime oem key almıştım sıkıntı çıkmadı laptopa da aldım aynı şekilde formatladım hatta onu ürün anahtarı silinmedi aynı şekil kullanıyorum etkin haldeartık temiz bi sayfanın vakti geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadardır kullanıyon ve sıkıntı çıkarttı mı
nerden aldığınızı söyleyebilirmisinizHayır sıkıntısı yok çıkaramaz zaten bu kodlar yasaklı kodlar değil ve tamamen sağlıklı güvenli yerden alırsan sorunsuz şekilde kullanırsın 1 haftadır kullanıyorum. Daha öncede eski sistemime oem key almıştım sıkıntı çıkmadı laptopa da aldım aynı şekilde formatladım hatta onu ürün anahtarı silinmedi aynı şekil kullanıyorum etkin halde
Korsan değil.korsana bulaşmak istemiyorum zamanında hep kullandım hep bi sıkıntı