oem korsana girer mi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,539
hayatımda ilk kez bi cihazıma windows 10 kurdum internetten pro key buldum 30 tl ye indirimli sizce korsanmı oem
oem korsana girer mi?
bana sıkıntı çıkartır mı?

hayatımda ilk kez bi cihazıma windows 10 kurdum internetten pro key buldum 30 TL ye indirimli sizce korsanmı oem
oem korsana girer mi?
bana sıkıntı çıkartır mı?
Para vermene hiç gerek yok deneme sürümü kurup internette tam sürüm yapma videolarını bulabilirsin

Hayır.

hayır. korsan değil.

Para vermene hiç gerek yok deneme sürümü kurup internette tam sürüm yapma videolarını bulabilirsin
korsana bulaşmak istemiyorum zamanında hep kullandım hep bi sıkıntı

Ben 15tl ye buldum aldım dostum windows 10 enterprise çıktı kod hemde windows 10 pro un bütün özelliklerine sahip ek olarak 2 özelliği daha vardı aklıma gelmedi yani daha da ucuza bulabilirsin.

artık temiz bi sayfanın vakti geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 15tl ye buldum aldım dostum windows 10 enterprise çıktı kod hemde windows 10 pro un bütün özelliklerine sahip ek olarak 2 özelliği daha vardı aklıma gelmedi yani daha da ucuza bulabilirsin.
ne kadardır kullanıyon ve sıkıntı çıkarttı mı

artık temiz bi sayfanın vakti geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadardır kullanıyon ve sıkıntı çıkarttı mı
Hayır sıkıntısı yok çıkaramaz zaten bu kodlar yasaklı kodlar değil ve tamamen sağlıklı güvenli yerden alırsan sorunsuz şekilde kullanırsın 1 haftadır kullanıyorum. Daha öncede eski sistemime oem key almıştım sıkıntı çıkmadı laptopa da aldım aynı şekilde formatladım hatta onu ürün anahtarı silinmedi aynı şekil kullanıyorum etkin halde

Hayır sıkıntısı yok çıkaramaz zaten bu kodlar yasaklı kodlar değil ve tamamen sağlıklı güvenli yerden alırsan sorunsuz şekilde kullanırsın 1 haftadır kullanıyorum. Daha öncede eski sistemime oem key almıştım sıkıntı çıkmadı laptopa da aldım aynı şekilde formatladım hatta onu ürün anahtarı silinmedi aynı şekil kullanıyorum etkin halde
nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz

Gamesatis. Comdan aldım fakat oradaki satıcıyı hatırlamıyorum yorumlara ve puana bakarak alabilirsin.

Geri