OEM paketlerde parça kısma iddiası?

bedirrhan

80+
Reaksiyon skoru
54
arkadasımın bi tanıdığı oem paket alma parçaları kısıyorlarmıs illa bir şeyi kötü oluyormus dedi doğru mu bence değil

arkadasımın bi tanıdığı oem paket alma parçaları kısıyorlarmıs illa bir şeyi kötü oluyormus dedi doğru mu bence değil
bu nasıl mantık la
"kardeşim 9060xt li hazır sistem alma 5090 diz parça kısıyolar"
rtx 5000
rx 9000
serisi kartlar çıktığında cidden güzel sistemler vardı parça kalitesi normal topladığınla eşit olan fiyatı da toplama sistemden ucuz olan
fakat şuanda 3-4 sistem falan vardır diye düşünüyorum düzgün olan anakart ssd soğutucu bazende kasa psu gibi yerlerden kısıp önümüze sunuyorlar fakat hazır sistemin mantığı bir nevi bu fiyatı ucuzlatmak

Sürpriz yumurta mı bu birader görmeden almıyorsun ki, ne kadar ekmek o kadar köfte. Bütçe nedir söyle yardım edelim

bu nasıl mantık la
"kardeşim 9060xt li hazır sistem alma 5090 diz parça kısıyolar"
rtx 5000
rx 9000
serisi kartlar çıktığında cidden güzel sistemler vardı parça kalitesi normal topladığınla eşit olan fiyatı da toplama sistemden ucuz olan
fakat şuanda 3-4 sistem falan vardır diye düşünüyorum düzgün olan anakart ssd soğutucu bazende kasa psu gibi yerlerden kısıp önümüze sunuyorlar fakat hazır sistemin mantığı bir nevi bu fiyatı ucuzlatmak
https://www.itopya.com/kuark-care-2...0-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-_h32372 mesela bu fiyatına göre iyi değil mi

Rezil fiyatına göre
kötü mü harbi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

45 cık sunu al

Güzide arkadaşların amd çöp nvidia dışı alınmaz da dedi mi?
arkadasım dedii bana pc bak bende bunu attım iiste sonra ona bi abisi oem kötü parçadana kısıyorlar tektek al demiş

45 cık sunu al

Güzide arkadaşların amd çöp nvidia dışı alınmaz da dedi mi?
amd çöp intel al (!)

kötü mü harbi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadasım dedii bana pc bak bende bunu attım iiste sonra ona bi abisi oem kötü parçadana kısıyorlar tektek al demiş
Attığımı alsın tek tek toplasa sanki daha iyisini alabilcek bu paraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,041
Üyeler
189,202
Son üye
pato384
Geri