Nasıl bir kasa düşünüyorsunuz ? 360mm sıvı soğutma vs takacak mısınız ?Kasa öneriniz var mı krallar bu vatandan yardım ederseniz sevinirim
Kasa öneriniz var mı krallar bu vatandan yardım ederseniz sevinirim
Phanteks in 360 modelinden iyi mdirMSI MAG FORGE 120A AIRFLOW 6x120mm RİNBOW FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A AIRFLOW 6x120mm RİNBOW FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam hava soğutma kullanacağım ama 360 olursa hayır demem her ikiide olurNasıl bir kasa düşünüyorsunuz ? 360mm sıvı soğutma vs takacak mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 8 sene vatanda montaj elemanı olarak çalıştım
ASROCK B650M-HDV/M.2 AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B650M-HDV/M.2 AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu kart hakkında bilgisi olan var mı iyi midir? Almayı düşünüyorum. Alternatif önerebilirsiniz. Tesekkurler
Hocam geniş olup havadar bir kasa olursa ve de fanları iyi olan bir kasa olursa iyi olur tabii kiNasıl bir kasa düşünüyorsunuz ? 360mm sıvı soğutma vs takacak mısınız ?
Ben 8 sene vatanda montaj elemanı olarak çalıştım
Çoğu kişinin gözden kaçırdığı bazı model kasalar var. Mesela Powerboost un bu kasasını defalarca kez mağazada montajladım 360 mm sıvı soğutmanın üst kısma takılabiliyor ve argb fanlarla geliyor. Beni şaşırtan bir ürün olmuştu açıkcası fiyat performans olarak.Phanteks in 360 modelinden iyi mdir
Hocam hava soğutma kullanacağım ama 360 olursa hayır demem her ikiide olur
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-anubis-pro-4fx-mesh-argb-fanli-big-t-oyuncu-kasasi.html vatankartla 3k. vatandaki en iyi kasadır.Hocam geniş olup havadar bir kasa olursa ve de fanları iyi olan bir kasa olursa iyi olur tabii ki
o zaman bu olabilirHocam geniş olup havadar bir kasa olursa ve de fanları iyi olan bir kasa olursa iyi olur tabii ki
bunlar nasıldır. type-c girişi var arkada o önemli benim içinMsi Pro B650M-P AMD B650 AM5 Soket DDR5 6000(OC)MHz mATX Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
4 RAM slotu olması açısından bunu öneririm