Ekrandaki fiyatları karşılayabilecek kadar paran varsa oem tabii. Ama ne yalan söyleyeyim çok gereksiz görüyorum ülkemizdeki şu fiyatlandırmayı.evet arakadaşlar crakli windowsmu oem windows mu
Bilgisayardan çok iyi anladığını düşünüyorsan ve crackli Windows ile de cihazına zarar vermeden bir kullanım yapabileceksen crack daha iyi olur. Crack kronik hatalarını göz ardı ederek söyledim bunları.Ekrandaki fiyatları karşılayabilecek kadar paran varsa oem tabii. Ama ne yalan söyleyeyim çok gereksiz görüyorum ülkemizdeki şu fiyatlandırmayı.
Gittigidiyor'da kodlar var 2 TL'ye win10 pro'nun git al crackle uğraşmaya değmez. Ayrıca zamanında windowsa'a sordum legal ve sorunsuz dediler keyler için.
Ekrandaki fiyatları karşılayabilecek kadar paran varsa oem tabii. Ama ne yalan söyleyeyim çok gereksiz görüyorum ülkemizdeki şu fiyatlandırmayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayardan çok iyi anladığını düşünüyorsan ve crackli Windows ile de cihazına zarar vermeden bir kullanım yapabileceksen crack daha iyi olur. Crack kronik hatalarını göz ardı ederek söyledim bunları.
Bence oem
Tabii ki oem
o fiyatlar çok değilmi ve oem sürekli güncelleme alırmıEkrandaki fiyatları karşılayabilecek kadar paran varsa oem tabii. Ama ne yalan söyleyeyim çok gereksiz görüyorum ülkemizdeki şu fiyatlandırmayı.
Bilgisayardan çok iyi anladığını düşünüyorsan ve crackli Windows ile de cihazına zarar vermeden bir kullanım yapabileceksen crack daha iyi olur. Crack kronik hatalarını göz ardı ederek söyledim bunları.
Windows'un orijinal yazılımı olduğu için her zaman yeni güncellemeleri alır. Site hakkında bir bilgim yok ama bu şekilde ucuza key alıp mağdur olanı görmedim dersem yalan olmaz.Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da güzelmi bu site
o fiyatlar çok değilmi ve oem sürekli güncelleme alırmı
Yazık lan o paraya xdOem e para vermeye kıyabilirsen oem al. Açıkçası oeme para vermeye gönlüm el vermez.
bence deYazık lan o paraya xd