OEM windows 10 alınır mı?

Dostum bu sorunun cevabını dün açtığın konuda almışsın. Niye tekrar açtın ki?
o konu farklıydı oem alınır mı? demiştim şimdi oem vs crak hangisi daha iyi diye soruyorum

valla ben vatan bilgisayardan 1750 tl ye sipariş geçtim windows 10 pro 2 hafta önce siparişi verdikten 1 saat sonra iptal ettim sen napıyosun ya sakin ol dedim kendi kendime bence gereksiz 1750 tl ye pcme parça takviyesi yaparım daha iyi :) mesela bir sıvı soğutma alırım ram alırım vs 20 tl ye al lisansını keyfine bak patlarsa yine alırsın :)

10 tl ye gitti gidiyordan aldığım keyle temiz kurulum yaptığım win 7 yi windows media creation tool ile windows 10 yükselttim.Online olarak keyi doğrulamadan kurulum işlemine geçmiyordu ve doğruladım. Açıldı pc kurulum bitti windows aktif değil tekrar yazdım doğruladı güncellemede alıyorum. Korsanlık bir durum yok yalnızca key tek pc için bilesen değiştirdiğinde geçersiz olabiyormuş.

Sana korsan kullanıma izin verilmediğini söylemiştim. Anlamak mı istemiyorsunuz, yoksa gerçekten anlamıyor musunuz?
1. görmedim
2. ben korsan yazılım desteği istemiyorum hangisi daha mantıklı onu soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 TL ye gitti gidiyordan aldığım keyle temiz kurulum yaptığım win 7 yi windows media creation tool ile windows 10 yükselttim.Online olarak keyi doğrulamadan kurulum işlemine geçmiyordu ve doğruladım. Açıldı PC kurulum bitti windows aktif değil tekrar yazdım doğruladı güncellemede alıyorum. Korsanlık bir durum yok yalnızca key tek PC için bilesen değiştirdiğinde geçersiz olabiyormuş.
peki laptopda win 10 yükseltmem var laptop win 7 onu usb atıp masaüstüne kurayım mı freedos gelen sistemime kurarsam deneme sürümü mü olur

1. görmedim

peki laptopda win 10 yükseltmem var laptop win 7 onu usb atıp masaüstüne kurayım mı freedos gelen sistemime kurarsam deneme sürümü mü olur
yani onunlamı devam edeyim kurulumdan sonra yoksa 10 tl verip alayımmı

1. görmedim

Bunun mantığı falan yok. Dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız, bilgisayarınızı korsan yazılımlarla doldurun. Sonra zırt pırt format atmak zorunda kalırsanız kimseyi suçlamayın. Üç beş tane üstün zekalı kişinin ağzına bakıp başınıza iş açıyorsunuz.

Gittigidiyor'da kodlar var 2 TL'ye win10 pro'nun git al crackle uğraşmaya değmez. Ayrıca zamanında windowsa'a sordum legal ve sorunsuz dediler keyler için.
Dostum ben en ucuz 6 TL'ye gördüm. 2 TL olanların linkini atar mısın?

Dostum orjinal Windows 10 zaten ücretsiz. Buna bi tane oem key alıyorsun tek kullanımlık. Anakarta çakılı kalıyor. Korsan Windows'larda mining virüsü olıyor buda ekran kartınızın boş yere kullanılmasına sebep olur ve sistem performansı aşırı düşer.

Bunun mantığı falan yok. Dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız, bilgisayarınızı korsan yazılımlarla doldurun. Sonra zırt pırt format atmak zorunda kalırsanız kimseyi suçlamayın. Üç beş tane üstün zekalı kişinin ağzına bakıp başınıza iş açıyorsunuz.
W10 zaten ücretsiz kullanılabilir hala neyin tatavası bu bende anlamıyorum.

nasıl ücretsiz kullanacağım peki

yardım etmeyeceksen uzatma !
Öncelikle üslubuna dikkat et. Microsoftun kendi sitesinden W10 en güncel İSO dosyasını indirip bir USB Belleğe kurup kuracaksın.

Geri