Burada korsan yazılım için destek verilmiyor. Konunuz silinebilir.o konu farklıydı oem alınır mı? demiştim şimdi oem vs crak hangisi daha iyi diye soruyorum
Bir arkadaş cevabını vermiş ama görmedin herhalde. Neyse. Bence alınmaz.o konu farklıydı oem alınır mı? demiştim şimdi oem vs crak hangisi daha iyi diye soruyorum
Sana korsan kullanıma izin verilmediğini söylemiştim. Anlamak mı istemiyorsunuz, yoksa gerçekten anlamıyor musunuz?crakc mi yapayım peki
1. görmedimSana korsan kullanıma izin verilmediğini söylemiştim. Anlamak mı istemiyorsunuz, yoksa gerçekten anlamıyor musunuz?
peki laptopda win 10 yükseltmem var laptop win 7 onu usb atıp masaüstüne kurayım mı freedos gelen sistemime kurarsam deneme sürümü mü olur10 TL ye gitti gidiyordan aldığım keyle temiz kurulum yaptığım win 7 yi windows media creation tool ile windows 10 yükselttim.Online olarak keyi doğrulamadan kurulum işlemine geçmiyordu ve doğruladım. Açıldı PC kurulum bitti windows aktif değil tekrar yazdım doğruladı güncellemede alıyorum. Korsanlık bir durum yok yalnızca key tek PC için bilesen değiştirdiğinde geçersiz olabiyormuş.
yani onunlamı devam edeyim kurulumdan sonra yoksa 10 tl verip alayımmı1. görmedim
2. ben korsan yazılım desteği istemiyorum hangisi daha mantıklı onu soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki laptopda win 10 yükseltmem var laptop win 7 onu usb atıp masaüstüne kurayım mı freedos gelen sistemime kurarsam deneme sürümü mü olur
Bunun mantığı falan yok. Dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız, bilgisayarınızı korsan yazılımlarla doldurun. Sonra zırt pırt format atmak zorunda kalırsanız kimseyi suçlamayın. Üç beş tane üstün zekalı kişinin ağzına bakıp başınıza iş açıyorsunuz.1. görmedim
2. ben korsan yazılım desteği istemiyorum hangisi daha mantıklı onu soruyorum
peki laptopda win 10 yükseltmem var laptop win 7 onu usb atıp masaüstüne kurayım mı freedos gelen sistemime kurarsam deneme sürümü mü olur
Dostum ben en ucuz 6 TL'ye gördüm. 2 TL olanların linkini atar mısın?Gittigidiyor'da kodlar var 2 TL'ye win10 pro'nun git al crackle uğraşmaya değmez. Ayrıca zamanında windowsa'a sordum legal ve sorunsuz dediler keyler için.
W10 zaten ücretsiz kullanılabilir hala neyin tatavası bu bende anlamıyorum.Bunun mantığı falan yok. Dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız, bilgisayarınızı korsan yazılımlarla doldurun. Sonra zırt pırt format atmak zorunda kalırsanız kimseyi suçlamayın. Üç beş tane üstün zekalı kişinin ağzına bakıp başınıza iş açıyorsunuz.
nasıl ücretsiz kullanacağım pekiW10 zaten ücretsiz kullanılabilir hala neyin tatavası bu bende anlamıyorum.
yardım etmeyeceksen uzatma !W10 zaten ücretsiz kullanılabilir hala neyin tatavası bu bende anlamıyorum.
Öncelikle üslubuna dikkat et. Microsoftun kendi sitesinden W10 en güncel İSO dosyasını indirip bir USB Belleğe kurup kuracaksın.nasıl ücretsiz kullanacağım peki
yardım etmeyeceksen uzatma !