Neler Yeni

OEM windows 10 alınır mı?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Dostum bu sorunun cevabını dün açtığın konuda almışsın. Niye tekrar açtın ki?
o konu farklıydı oem alınır mı? demiştim şimdi oem vs crak hangisi daha iyi diye soruyorum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

CanR6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Kenan C.
Steam
canr6
valla ben vatan bilgisayardan 1750 tl ye sipariş geçtim windows 10 pro 2 hafta önce siparişi verdikten 1 saat sonra iptal ettim sen napıyosun ya sakin ol dedim kendi kendime bence gereksiz 1750 tl ye pcme parça takviyesi yaparım daha iyi :) mesela bir sıvı soğutma alırım ram alırım vs 20 tl ye al lisansını keyfine bak patlarsa yine alırsın :)

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
o konu farklıydı oem alınır mı? demiştim şimdi oem vs crak hangisi daha iyi diye soruyorum
Bir arkadaş cevabını vermiş ama görmedin herhalde. Neyse. Bence alınmaz.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
10 tl ye gitti gidiyordan aldığım keyle temiz kurulum yaptığım win 7 yi windows media creation tool ile windows 10 yükselttim.Online olarak keyi doğrulamadan kurulum işlemine geçmiyordu ve doğruladım. Açıldı pc kurulum bitti windows aktif değil tekrar yazdım doğruladı güncellemede alıyorum. Korsanlık bir durum yok yalnızca key tek pc için bilesen değiştirdiğinde geçersiz olabiyormuş.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Sana korsan kullanıma izin verilmediğini söylemiştim. Anlamak mı istemiyorsunuz, yoksa gerçekten anlamıyor musunuz?
1. görmedim
2. ben korsan yazılım desteği istemiyorum hangisi daha mantıklı onu soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 TL ye gitti gidiyordan aldığım keyle temiz kurulum yaptığım win 7 yi windows media creation tool ile windows 10 yükselttim.Online olarak keyi doğrulamadan kurulum işlemine geçmiyordu ve doğruladım. Açıldı PC kurulum bitti windows aktif değil tekrar yazdım doğruladı güncellemede alıyorum. Korsanlık bir durum yok yalnızca key tek PC için bilesen değiştirdiğinde geçersiz olabiyormuş.
peki laptopda win 10 yükseltmem var laptop win 7 onu usb atıp masaüstüne kurayım mı freedos gelen sistemime kurarsam deneme sürümü mü olur

1. görmedim

peki laptopda win 10 yükseltmem var laptop win 7 onu usb atıp masaüstüne kurayım mı freedos gelen sistemime kurarsam deneme sürümü mü olur
yani onunlamı devam edeyim kurulumdan sonra yoksa 10 tl verip alayımmı

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
1. görmedim

Bunun mantığı falan yok. Dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız, bilgisayarınızı korsan yazılımlarla doldurun. Sonra zırt pırt format atmak zorunda kalırsanız kimseyi suçlamayın. Üç beş tane üstün zekalı kişinin ağzına bakıp başınıza iş açıyorsunuz.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Gittigidiyor'da kodlar var 2 TL'ye win10 pro'nun git al crackle uğraşmaya değmez. Ayrıca zamanında windowsa'a sordum legal ve sorunsuz dediler keyler için.
Dostum ben en ucuz 6 TL'ye gördüm. 2 TL olanların linkini atar mısın?

Dostum orjinal Windows 10 zaten ücretsiz. Buna bi tane oem key alıyorsun tek kullanımlık. Anakarta çakılı kalıyor. Korsan Windows'larda mining virüsü olıyor buda ekran kartınızın boş yere kullanılmasına sebep olur ve sistem performansı aşırı düşer.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bunun mantığı falan yok. Dertsiz başınıza dert almak istiyorsanız, bilgisayarınızı korsan yazılımlarla doldurun. Sonra zırt pırt format atmak zorunda kalırsanız kimseyi suçlamayın. Üç beş tane üstün zekalı kişinin ağzına bakıp başınıza iş açıyorsunuz.
W10 zaten ücretsiz kullanılabilir hala neyin tatavası bu bende anlamıyorum.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
nasıl ücretsiz kullanacağım peki

yardım etmeyeceksen uzatma !
Öncelikle üslubuna dikkat et. Microsoftun kendi sitesinden W10 en güncel İSO dosyasını indirip bir USB Belleğe kurup kuracaksın.

Top Bottom