OEM windows 10 alınır mı?

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
evet arakadaşlar crakli windowsmu oem windows mu

Tabii ki oem

evet arakadaşlar crakli windowsmu oem windows mu
Ekrandaki fiyatları karşılayabilecek kadar paran varsa oem tabii. Ama ne yalan söyleyeyim çok gereksiz görüyorum ülkemizdeki şu fiyatlandırmayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekrandaki fiyatları karşılayabilecek kadar paran varsa oem tabii. Ama ne yalan söyleyeyim çok gereksiz görüyorum ülkemizdeki şu fiyatlandırmayı.
Bilgisayardan çok iyi anladığını düşünüyorsan ve crackli Windows ile de cihazına zarar vermeden bir kullanım yapabileceksen crack daha iyi olur. Crack kronik hatalarını göz ardı ederek söyledim bunları.

Ekler

• fdsdaadf.webp
    fdsdaadf.webp
    25.1 KB · Hit: 87
Gittigidiyor'da kodlar var 2 TL'ye win10 pro'nun git al crackle uğraşmaya değmez. Ayrıca zamanında windowsa'a sordum legal ve sorunsuz dediler keyler için.

Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da güzelmi bu site
Gittigidiyor'da kodlar var 2 TL'ye win10 pro'nun git al crackle uğraşmaya değmez. Ayrıca zamanında windowsa'a sordum legal ve sorunsuz dediler keyler için.

Bilgisayardan çok iyi anladığını düşünüyorsan ve crackli Windows ile de cihazına zarar vermeden bir kullanım yapabileceksen crack daha iyi olur. Crack kronik hatalarını göz ardı ederek söyledim bunları.

o fiyatlar çok değilmi ve oem sürekli güncelleme alırmı

Biri daha bu siteden almıştı 2-3 dk da geldiğini söylemişti. Ama hiç güvenmiyorum dersen 20-30tl ye bulabilirsin

Bu tür konuları açmanıza bile gerek yok. Ucuz lisanslardan birisini alıp kullanın. Türk sitelerine güvenmiyorsanız, G2A, Kinguin gibi sitelerden alın. En fazla 10-20 liranız gider.

Oem e para vermeye kıyabilirsen oem al. Açıkçası oeme para vermeye gönlüm el vermez.

Geri