Anakart değişse de artık Lisans Anahtarları Microsoft hesabınıza tanımlanıyor, yani Microsoft hesabınıza giriş yaptığınızda anında orijinal olacaktır.Anakartı değiştirdiğim için bizim key yalan oldu arkadaşlar nerden aldığımıda hatırlamıyorum güvenilir bir site tecrübe etmiş arkadaşlardan önerilerini atarsa sevinirim
Şimdiden Teşekkürler
Pttavm'den emin değilim. Buradan alırsanız anında gelir.Retaili şuan alsam direk key geliyormu
jetlisans.com
Hocam o yalan çıktı ya denedik forumda bi arkadaş için 2 kere aldırttım birinde çalıştı birinde olmadı.OEM yerine Retail öneririm.
![]()
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Windows 10 Pro, Windows 10 Pro key, Win 10 key, Windows 10 key, windows 10 lisans, win10lisans, windows 10 pro lisans, win 10 pro key, PTTAVM Güvencesiyle. - 2024www.pttavm.com
yok etkinleştirdim ben de tam olarak buradanHocam o yalan çıktı ya denedik forumda bi arkadaş için 2 kere aldırttım birinde çalıştı birinde olmadı.
pintiaktivasyon.com
Allah allah geçen gün denedik olmadı şans işi demekki.yok etkinleştirdim ben de tam olarak buradan
PintiPin.com - Türkiye'nin Dijital Ürün Platformu
En popüler PC-MAC yazılımlarına en uygun fiyattan sahip olun!pintiaktivasyon.com