Neler Yeni

Ösym Fotoğraf Hk.

Thee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Muhammed
tyt sosyal kolay türkçe içinde türkçenin matematiği kanalından çalış ekleri ezberletmeden mantığı ile öğretiyor 1.5 ayda bitirirsin sağlam kanaldır fen için bişi diyemem sözelciyim kafam basmıyor sosyal içinde coğrafyanın kodları ve sevdiğin bir tarih kanalı bak din kolay felsefe için de son 1 ay baksan kafi
Tamam da çok teşekkür ederim sağ olasın gerçekten çok yardımcı oldun bu kanallara bakacağım inşallah başarırız

fractened

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Parçalandık Albayım
Ama hocam sizinki üniversite kartı sınavda da mı öyleydi acaba?
Zaten anladığım kadarıyla kimlik kartim geçerliliği süresince o kimlikteki fotoğraf da gecerli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona cevap veremiyoruz maalesef :D
Hedefe bağlı
Evet hepsinde aynı fotoyu almışlar zalımlar

Size sormadım karışmayın

Yetişmez biliyorum da bir şeyler kazanabilir miyim

Hedef bilgisayar mühendisliği üni hedefi yok
ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum bölümü okuması kazanmasından daha zor bunu da belirteyim

Son düzenleme:

Thee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Muhammed
Evet hepsinde aynı fotoyu almışlar zalımlar

ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum bölümü okuması kazanmasından daha zor bunu da belirteyim
Bir kazanalım Allah büyük hocam, katlanacağız

melidoas6

80+ Silver
tyt sosyal kolay türkçe içinde türkçenin matematiği kanalından çalış ekleri ezberletmeden mantığı ile öğretiyor 1.5 ayda bitirirsin sağlam kanaldır fen için bişi diyemem sözelciyim kafam basmıyor sosyal içinde coğrafyanın kodları ve sevdiğin bir tarih kanalı bak din kolay felsefe için de son 1 ay baksan kafi
Tyt sosyal denemelerle oluyor genel olarak yorum ben 17 ye 3 yapmıştım. Onun yerine fen bakması daha mantıklı. 4 ayda Tyt de bir seviyeye gelir ama ayt de çok zor birde bilgisayar mühendisliği hani her sene yükselen bir bölüm zorluk katsayısı artıyor. Giren kişi sayısıda fazla gelecek sene için iyi bir çalışma planı yapmaları daha mantıklı

Bir kazanalım Allah büyük hocam, katlanacağız
Yks den daha çok çalışmaya başladığında anlayacaksın mühendisliği 😅

Thee7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Muhammed
Tyt sosyal denemelerle oluyor genel olarak yorum ben 17 ye 3 yapmıştım. Onun yerine fen bakması daha mantıklı. 4 ayda Tyt de bir seviyeye gelir ama ayt de çok zor birde bilgisayar mühendisliği hani her sene yükselen bir bölüm zorluk katsayısı artıyor. Giren kişi sayısıda fazla gelecek sene için iyi bir çalışma planı yapmaları daha mantıklı

Yks den daha çok çalışmaya başladığında anlayacaksın mühendisliği 😅
3.sene bu maalesef ilk kez çalışmaya başladım, illa o gelecek diye bir şey yok. Biliyorum çok zor ben elimden gelenin en iyisini, üstünü yapmak istiyorum kendimi çok zorlamak istiyorum. Nasıl çalışacağımı bilmiyorum sadece

En İyi Cevap
1
Dostlar selam.
YKS için bu sene mezun senem ve başvurular başladı.Ancak benim kimlik fotoğrafım 2019'dan kalma gecen sene bir sorun olmadı. Bu sene bir sorun yaşar mıyım, kimliği değiştirsem başvuru sürecinde yetişmez gibi geliyor.
ÖSYM sitesinde yazan bilgiye göre TC kimlik kartındaki fotoğraf veya ÖSYM merkezinde son 50ay içerisinde çekilmiş fotoğraf olması gerekiyor. Kimlik kartımın geçerlilik süresi 2029
Nüfus müdürlüğüne randevu alıp güncel fotoğraflı kimlik belgesine başvurdum. Kimlik kartı 3 günde geldi evime, toplam 4 gün sürdü yeni kimliğimin gelmesi. Sonra ÖSYM'den fotoğrafı güncelle dedim şuan 2034 gözüküyor son tarih.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Benim kimlikte foto yok lan.

26 şubata kadar yetişir herhalde, yarın gidip kimlik değşimi isteyeceğim hatırladığım iyi oldu.
Kimliğinin fiziksel halinin gelmesini beklemeye gerek yok bu arada. Kimliğe başvuru yaptıktan birkaç saat sonra sisteme yeni fotoğraf düşüyor onu seçip başvurabiliyorsunuz.

Fotoğraf değiştirecekler için de yaklaşık aynısı.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,163