Neler Yeni

Office işleri için laptop önerisi(Bütçe15k)

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Rafet Aydın
Office işleri için bir laptop bakıyorum, piyasada bu fiyat bandında harici gpu olmayan modelleri taradığımda 3 marka göze çarpıyor.
Lenovo, HP ve Acer
Lenovo yıllar önce kullandım hiç memnun değildim, HP aynı şekilde Acer 1. Elden kullanmadım. Bu markaların spesifik olarak kullandığınız ilk elden deneyimlediğiniz modelleri var mı önerebileceğiniz? Veya başka marka da olabilir elbette.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Görkem çetinkaya
Office işleri için bir laptop bakıyorum, piyasada bu fiyat bandında harici gpu olmayan modelleri taradığımda 3 marka göze çarpıyor.
Lenovo, HP ve Acer
Lenovo yıllar önce kullandım hiç memnun değildim, HP aynı şekilde Acer 1. Elden kullanmadım. Bu markaların spesifik olarak kullandığınız ilk elden deneyimlediğiniz modelleri var mı önerebileceğiniz? Veya başka marka da olabilir elbette.
Oyun vs istemiyorsun sanirim

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Rafet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynarken bataryanın hızlı bitmesinden bahsetmemiştim. Oyun oynatacak işlemciyle(H veya HX gibi) ofis işleri yapılacak işlemci(U) arasındaki bataryanın hızlı tükenmesi farkından bahsediyorum. Kötü de olsa bi GPU girince işin içine oyun oynamasan da batarya diğerine göre yine daha hızlı bitebiliyor ondan bahsetmek istemiştim.

Top Bottom