Microsoft 365 indirip ardından word powerpoint vs uygulamaları kurabilirsin.Öğrenciyim lisans alacak param yok öncesinde çalıyordu fakat bugün etkinleştirme den kullanamazsın diyor proje mı yetiştirmem lazım acil destek internette gördüklerimi denedim olmadı
LibreOffice kullanabilirsin Office programlarını cracklemek yerine. Aynı dosya tiplerini kullanıyorlar ben uzun zamandır kullanıyorum.Öğrenciyim lisans alacak param yok öncesinde çalıyordu fakat bugün etkinleştirme den kullanamazsın diyor proje mı yetiştirmem lazım acil destek internette gördüklerimi denedim olmadı
Çok illegal değilse yaz bir şey olmaz, moderatör tarafından açılmış Windows 10 etkinleştirme konusu var şu forumdaÜcretsiz , açık kaynak etkinleştirme yolu var ve burada paylaşamıyacağım çünkü korsanlığa giriyor . Özelden yazın bana .
Sonuna bak o zaman Microsoft activation scrips (Github).Çok illegal değilse yaz bir şey olmaz, moderatör tarafından açılmış Windows 10 etkinleştirme konusu var şu forumda
Üstteki arkadaş key atti da Microsoft'u ara birşeyler demiş bişey anlamadım200 liraya lisans satılan yerler var. Öğrenci için bile küçük bir miktar. Beleş arayıp pc yi zombi hale sokmaktansa 200 liraya key almanı öneririm.