Dušan Tadić
80+ Silver
Korsanda olduğu gibi yine yapımcıya para gitmiyor. Böyle yaparak sadece virüs tehditini ortadan kaldırıyorsun.
Milletin kredi kartından çıkan parayla alınan oyunu oynarsan girersin.Korsan oyna en azından firmanin hakkına girŞimdi ben indirirsem günaha girer miyim
Ya dostum bu kadar önemsiyorsan paranı verirsin steamden alır oynarsın paran yoksa oynamazsın bu kadar basit vicdanın rahat ediyorsa oynaAma kul hakkı mevzusu sıkıntı olmaz mı
Ya olm bunu düşünüyorsan git parasını ver oyna dalga mi geçiyon 3 sayfalik konuda.2 türlü de kul hakkı yicen.Ama kul hakkı mevzusu sıkıntı olmaz mı
Şöyle bir steam hesabını birden fazla kişilere satarak offline modda oynuyorsunoffline steam hesabı ne oluyor tam olarak ?
Hocam çaldıysa sorumluluk bende mi onda mı çünkü bilemem kihocam ilk kısımda : Hesabın sahibi parasıyla aldı bunda sorun yok sonra gitti steam'in aile paylaşımı özelliği ile bunu ticarete döktü o yüzden sıkıntı yok bence
ikinci kısımdada belli bir süreden sonra müşterileri silip yeni müşteriler almak için guard atıyor ve hesap bilgilerini değiştiriyor yani ilk müşteriler için o hesap çöp oluyor bence bu satıcı için günah , olmaması için süre belirtmeliydi ama genelde belirtmezler
Hocam çalıntı değilse sıkıntı olmaz gibi ama nerden anlıcamHer türlü kul hakkına giriyorsun ben bu offline hesap işini netflix için denemiştim 2 kez onda sorun çıkmamıştı ama Steam hesapları yukarda arkadaşında dediği gibi aile hesabını falan kurcalıyor hesabı sana kullandırtmıyor bir süre sonra. En iyisi korsan yüklemen yine.
Bazı satıcılar kendi parasıyla alıp satıyor ama onları bulman lazım kendi parasıyla alanların hesapları kapanmıyor kolay kolay,çalıntı hesapta en fazla 1 ay sonra kapanıyor yorumlardan anlayabilirsin.Hocam çaldıysa sorumluluk bende mi onda mı çünkü bilemem ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çalıntı değilse sıkıntı olmaz gibi ama nerden anlıcam
Aynen ben orijinal diye alıyom çıkmazsa bananeBazı satıcılar kendi parasıyla alıp satıyor ama onları bulman lazım kendi parasıyla alanların hesapları kapanmıyor kolay kolay,çalıntı hesapta en fazla 1 ay sonra kapanıyor yorumlardan anlayabilirsin.
Bazı satıcılar açıklamaya çalıntı hesap değildir kendi hesaplarımızdır yazıyor eğer kendi hesabıyla sorun olmaz ama çalıntı hesapsa günah satıcının.
Hem niye bu kadar takıyorsun al oyna gitsin