Neler Yeni

offline steam hesapları günah mıdır

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
Sanmıyorum. Sonuçta bu Steam'in sağladığı bir özellik. Bedava değil de belli bir ücret ile kullanılıyor o kadar. Bu benim düşüncem.
çalıntı hesap satanlar varmış sanırım aslında korsana benzer olabilir mantık olarak

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Tamer bayrak
günah değil diyenler var çalıntı hesap satıyorlar diyenler var sizin görüşünüz nedir bende almayı düşünüyorum ondan
kul hakkına girmezmi insanların 1000 tl ler verdiği oyunu 25 TL'ye oynamak

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
günah değil diyenler var çalıntı hesap satıyorlar diyenler var sizin görüşünüz nedir bende almayı düşünüyorum ondan
bence değil ne de olsa parası ödenip de ortaklaşa kullanıma açılmışsa değil yani yoksa çalıntı hesap vs. öyle ama onun dışında değil
o sistemdede bence bir süre sonra guard koyuyorlar hesabı sıfırlatıp baştan sattırıyorlar bence o günah , adamında kar etmesi lazım doğru ama bir kullanıcı olarak burada benim hakkım yeniyor bu yüzdende eğer satıcı böyle bir şey yaparsa günah olduğunu düşünüyorum

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
bence değil ne de olsa parası ödenip de ortaklaşa kullanıma açılmışsa değil yani yoksa çalıntı hesap vs. öyle ama onun dışında değil
o sistemdede bence bir süre sonra guard koyuyorlar hesabı sıfırlatıp baştan sattırıyorlar bence o günah , adamında kar etmesi lazım doğru ama bir kullanıcı olarak burada benim hakkım yeniyor bu yüzdende eğer satıcı böyle bir şey yaparsa günah olduğunu düşünüyorum
hocam anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kul hakkına girmezmi insanların 1000 TL ler verdiği oyunu 25 TL'ye oynamak
bilmiyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
hocam anlamadım

bilmiyorum
hocam ilk kısımda : Hesabın sahibi parasıyla aldı bunda sorun yok sonra gitti steam'in aile paylaşımı özelliği ile bunu ticarete döktü o yüzden sıkıntı yok bence
ikinci kısımdada belli bir süreden sonra müşterileri silip yeni müşteriler almak için guard atıyor ve hesap bilgilerini değiştiriyor yani ilk müşteriler için o hesap çöp oluyor bence bu satıcı için günah , olmaması için süre belirtmeliydi ama genelde belirtmezler

Bura.K

80+ Silver
Günah. Korsan neyse, Offline steam hesaplarıda odur.
Şöyle düşünün; siz bir oyun yapımcısısınız ve 100 TL'ye 10 adet oyun satıyorsunuz. Birisi gelip 100 TL'ye bunları alıyor, kütüphanesine ekliyor. Ama bir bakıyorsunuz bu kişi, bu hesabı ticari yapıp 10 adet oyunu yüzlerce kişiye pazarlıyor.
Yani sizin oyununuzu 1 kişi alıyor ama 100 kişi oynuyor. 99 kişinin parası size değil o adama gidiyor.
Ama genelde bu hesaplar şahsi hesap olmaz, çalıntı olur. O yüzden x2Günah yaparsınız.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
hocam ilk kısımda : Hesabın sahibi parasıyla aldı bunda sorun yok sonra gitti steam'in aile paylaşımı özelliği ile bunu ticarete döktü o yüzden sıkıntı yok bence
ikinci kısımdada belli bir süreden sonra müşterileri silip yeni müşteriler almak için guard atıyor ve hesap bilgilerini değiştiriyor yani ilk müşteriler için o hesap çöp oluyor bence bu satıcı için günah , olmaması için süre belirtmeliydi ama genelde belirtmezler
bilemiyorum ama satıcıya para gitmiyor ve hesapların çoğu çalıntıymış o zaman gamepass ve indieci olacağım sanırım ama keşke gamepass te the last of us gibi efsane oyunlar olsa

Günah. Korsan neyse, Offline steam hesaplarıda odur.
Şöyle düşünün; siz bir oyun yapımcısısınız ve 100 TL'ye 10 adet oyun satıyorsunuz. Birisi gelip 100 TL'ye bunları alıyor, kütüphanesine ekliyor. Ama bir bakıyorsunuz bu kişi, bu hesabı ticari yapıp 10 adet oyunu yüzlerce kişiye pazarlıyor.
Yani sizin oyununuzu 1 kişi alıyor ama 100 kişi oynuyor. 99 kişinin parası size değil o adama gidiyor.
Ama genelde bu hesaplar şahsi hesap olmaz, çalıntı olur. O yüzden x2Günah yaparsınız.
mantıklı hocam sanırım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
bilemiyorum ama satıcıya para gitmiyor ve hesapların çoğu çalıntıymış o zaman gamepass ve indieci olacağım sanırım ama keşke gamepass te the last of us gibi efsane oyunlar olsa

mantıklı hocam sanırım
gamepass inde bir ara sınırsız halleri satılıyordu 😂

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
onlar sanırım zam gelceği için olay oldu sonra xbox herkes alınca düzeltti

bide anomaly agent alcam alıyimmi
hocam açıkçası benim pekde ilgili olduğum bir oyun değil ama türe ilginiz varsa güzel oyun alabilirsiniz bence
metinler bayağı hoşuma gitmişti ama onun dışında klasik 2d oyun ama alınır

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Elvan kocer
hocam açıkçası benim pekde ilgili olduğum bir oyun değil ama türe ilginiz varsa güzel oyun alabilirsiniz bence
metinler bayağı hoşuma gitmişti ama onun dışında klasik 2d oyun ama alınır
hoşuma gitti ve sanırım Enis Kirazoğlu fanı olabilir en sevdiğim youtuberdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,702
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom